Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svými altány, 20.1.2012
viděl jsem už pár altánů, kde boční díly vyplňovala celtovina i s okny z průhledné folie, vypadalo to jak na míru, nevíte o něčem?na netu nacházím jen celé stany, díky za přip.info
Grilování na žulové desce, 20.1.2012
jak je psáno, kovovou nebo dřevěnou špachtlí a nejdůležitější hned při přípravě masa, co je připalováno a oprskáno, hned shazuji a nenechávám až nakonec, stejně to hoří, páchne a čoudí, dokud se to ještě táhne a není z toho uhel... po skončení... celý příspěvek >
Grilování na žulové desce, 20.1.2012
nejsem sice odborník, ale domnívám se že jde o přenesení výrazu lidem a časem... Běžně se opékalo a to na ohni na klacku, na roštu, přímo nad nebo vedle ohně a postupem času tomu začali říkat grilovat, hlavně maso na tyči (i v prodeji jsou grily... celý příspěvek >
Salát, 20.1.2012
tak co? ještě nikdo nesel salát do skleníku?a jak je to se zálivkou, dík
Jak na mokrou trávu?, 19.1.2012
mokrá nebo spíše s rosou tráva se kosí kosou, sekačkou naopak nejlépe oschlá tráva, ale i tak to technika doběhla...
Salát, 19.1.2012
mohu teď do skleníku, ale bez vyhřívání, zasít salát na ranní sklizeň?vyleze a nezmrzne?bylo tady někde vlákno, že zavčas na jaře vyjede, ale nemohu vlákno najít, díky za odpovědi
Roubovací kleště, 18.1.2012
kleště jsem sháněl, ale nikde nejsou, kolik by vyšly v té Itálii? Roubují krásně, hlavně aby byly dlouho ostré a netřepily.
Pozdní zakalení slivovice po naředění vodou, 17.1.2012
nepřenesl jste slivovici do studenější místnosti?
Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012
u hřebene je největší teplo, takže největší hyc půjde pryč rychleji, zavírání funguje na teplo, né déšť, takže kolik se ochladí, tolik se okno přivře
Předčasné opadávání lískových oříšků, 9.1.2012
mám stejný problém, nejspíš je to nosatec, je třeba odstranit staré spadané ořechy a listí, zahrabe se i 30 cm do země a na rok se vylíhne nanovo, nevěnoval jsem tomu pozornost, měl jsem pod lískou džungli, teď jsem vše vyhrabal a mám tam i slípky,... celý příspěvek >
Malé zahradní jezírko 2 x 1,5 m, 9.1.2012
jaká je hloubka u výlisku? a máte tam ryby i přes zimu?Nemám nic proti výliskům nebo folii, ale folie se dá roztáhnout do mělčiny, vysypat kačírkem a osadit rostlinama a folie není vůbec vidět.
Pes výcvik, 9.1.2012
pokud perfektně, tak navštivte místní kynologický klub
Banánové slupky, 9.1.2012
banán jsem nezkoušel, ale pozor na výluh z kopřiv, nutno ředit s vodou a moc
Změna oleje HQ, 9.1.2012
olej jako olej, značkové firmy si na tom mastí kapsy, že se to nazývá jinak, používám olej český nebo německý a křoviňák to nepozná, aspoň nic neříká a jede a benzín používám i rok starý,nemíchám dopředu
Malé zahradní jezírko 2 x 1,5 m, 9.1.2012
zdravím, folie stačí jedna a pokud nebudou ostré hrany a kameny, stačí i bez podložení, volil bych ale geotextilii, nebo aspoň starý koberec, hadry,budete něco manipulovat a šlápnete nebo položíte kýbl s kytkama a je folie proražená, takové množství... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika