Příspěvky uživatele - 60.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ibišek ze semínka, 2.3.2011
Děkuji paní Bohunko, jdu si najít nějakou odměrku na Previcur, myslím,že jsem měla v garáži od sunaru a zkusím ještě postříkat tím roztokem Previcuru.Moc by mě mrzelo, kdyby byly semínka vyhnilá, těšila jsem se na ty ibišky a čím víc jsem si na tom... celý příspěvek >
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 1.3.2011
Tak to jsem nevěděla, že japonské jsou dřevité pivoňky.Mám ji jednu, u té druhé nevím, není tam, že je japonská, jmeno má,,Sarah Bernhardt",je růžová.To jste mně udělala radost paní Lído, že je dřevitá.Taky to mám první zásilku, ještě očekávám... celý příspěvek >
Ibišek ze semínka, 1.3.2011
Děkuji za vaše příspěvky! Zapomněla jsem napsat, že jsem po výsevu zalila taky Previcurem, mám to ještě znovu zalít tím Previcurem?Možná, že jsem naředila moc slabý roztok, jen jsem kapla do kelímku s vodou, nevěděla jsem, jak to odměřit.Vespod mísky... celý příspěvek >
Děkuji paní Lído, pan Basík taky tak radil.Zem bude asi rozmrzlá přes den, půjdu dnes vyzkoušet, v noci sice dost mrzne, zajdu na větvičky a přikryji to.Pivoňky jsou japonské.Ještě jednou děkuji! Marie
Ibišek ze semínka, 1.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla by se zeptát, za jak dlouho vyklíčí semena ibišku bahenního?Zasela jsem do propářené výsevní zeminy asi před 14dny, jedno semínko vyklíčilo před 4dny a ostatní ne.Mám vyseté 3druhy po pěti semínkách, musela jsem folii shora sundat,... celý příspěvek >
Březen už je, jenom nevíme kdy bude tepleji v tom březnu.Taky nevím co dělat, došla mi zásilka květin od Basika a teď co stím?Co bylo v kontejnérech, tak to je jedno, mám to ve sklepě, ale s těmi prostokořennými je horší.Dala jsem zeminu v kýblu taky... celý příspěvek >
Pnoucí jahody, 18.2.2011
Chtělo by to nějaké foto od těch, co jsou s tímto jahodníkem spokojení, ale ne nějakou fotomontáž jak to je v časopisech, fakt mě to zajímá, jestli se to někomu podařilo vypěstovat do tak velké výšky.Snad to letos někdo vyfotí a přesvědčí... celý příspěvek >
Jahodník Grandian F1, 18.2.2011
Semena jahodníku Grandian F1,mám objednáne od Basika, ještě nedošly, myslím,že není tak pozdě na výsev.Taky by mě zajímalo jak je kdo spokojený s touto odrůdou jahodníku, jakou mají chuť plody a jak jsou velké a co plísně na plodech?Podělte se o... celý příspěvek >
Zasilka od LukonBulbs, 18.2.2011
Zdravím paní Lído, proto máte takové znalosti širokého okruhu.Na sousedy máte asi štěstí, že se můžete takhle domluvit, je to výhoda.Z těch, co jste vypsala, je jich opravdu hodně, já poprve jsem objednávala vloni a to u Najmanových, Lukonbulbs a... celý příspěvek >
Zasilka od LukonBulbs, 17.2.2011
Před rokem mi přišly sazeničky od Lukon Bulbs v březnu, psala jsem tady taky, venku mrzlo, nedalo se sadit ven, Bohyšky,Čechravu a jiné, co bylo jen v sáčku, jsem nasadila do květináčku a dala do sklepa na okno, když se oteplilo a zem rozmrzla,... celý příspěvek >
Kočky v zahradě, 12.2.2011
Teď jsem si přečetla váš příspěvek, jaké děláte opatření proti kočkám.Od zítřka budu sušit sáčky taky a vyzkouším váš nápad, doufám,že to bude učinné a sousedovic kočky se budou mým květinám vyhýbat, mám je taky pořád polámané, zničené a rozhrábanou... celý příspěvek >
Ibišek ze semínka, 10.2.2011
Děkuji za odpověď! Je lepší vyset do zeminy pro výsevy nebo do perlitu nebo to je úplně jedno?Děkuji!
Ibišek ze semínka, 9.2.2011
Dobrý den, v této diskusi máte na mysli syrský ibišek a jak je to s ibiškem bahenním, kdy je nejlepší zasít tento?Přišly mně objednané semena ibišku bahenního, tak by chtěla získat k jeho pěstování co nejvíc informací, hlavně teď ohledně zasetí, moc... celý příspěvek >
Čemeřice, 4.2.2011
Ta je moc krásná! Já mám taky jednu Čemeřicí, ani nevím, jaký má květ, vloni kvetla poprvé, letos si ji vyfotím.Má ještě loňské listy, mají se ostříhat na jaro?Děkuji
Odrůda rajčete, 27.1.2011
Vloni mně taky kudrnka nevzešla, z Lidlu semeno nebylo, ale z Globusu, je to podobné.Na sáčku není napsané odkud je, ale je tam nějaká značka Quality seeds a gartenland.com, vypadá to, že je z Německa.Píšu teď zas o těch semenách rajčat, ne o... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika