Příspěvky uživatele - 132.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrický krovinorez, 29.6.2007
O pretezovani jsem nemluvil, to je jina kapitola. Myslel jsem to tak, ze bezny uzivatel pri provozu v praxi deklarovaneho maximalniho vykonu u spalovaciho motoru kvuli vyse uvedenym komplikacim vetsinou nedosahne. U elektromotoru ano. Samozrejme si... celý příspěvek >
Elektrický krovinorez, 29.6.2007
Myslel jsem to tak, ze u elektromotoru je vykon k dispozici ihned po stisknuti vypinace, zatimco spalovaci motor musi byt skoro v maximalnich otackach, pricemz kazda necistota v palivu nebo ve vzduchovem filtru, pripadne nepresnost v serizeni... celý příspěvek >
Elektrický krovinorez, 28.6.2007
To je zajimave, diky za varovani.Ale dival jsem se na to, MTD EB 1000 le na rozdil od AL-KO konstruovany jako krovinorez, ma rovnou tyc a uhlovy prevod, kotouc je - predpokladam - normalni kovovy...OW.
Elektrický krovinorez, 28.6.2007
Mate nekdo zkusenosti s elektrickymi krovinorezy? Hledam neco mezi elektrickou strunovkou (prilis slabe) a benzinovym krovinorezem (prilis hlucne) pro vyzinani mezi kolem chalupy. V teto kategorii jsem nasel jedine MTD EB 1000 (vykon 1000W,... celý příspěvek >
Sekačky Stiga, 27.6.2007
Mam sekacku Stiga Turbo Pro 55 S (motor B&S Intek) dva roky, velmi robustni, vetsinou pouzivam mulcovani, nemuzu si vynachvalit. Zahrada 2000m2, drive malo udrzovana, poradi si se vsim, sekani je radost.OW.
el.retězová pila Narex, 8.6.2007
Uvedenou pilu mam druhy mesic, zatim bez problemu, vykon slusny, tvrde drevo jsem zatim nerezal. Samozrejme je potreba zachazet s ni slusne, ale to plati o kazdem stroji...OW
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika