|
Příspěvky uživatele - 132.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrický krovinorez, 29.6.2007 O pretezovani jsem nemluvil, to je jina kapitola. Myslel jsem to tak, ze bezny uzivatel pri provozu v praxi deklarovaneho maximalniho vykonu u spalovaciho motoru kvuli vyse uvedenym komplikacim vetsinou nedosahne. U elektromotoru ano. Samozrejme si... celý příspěvek > |  | Elektrický krovinorez, 29.6.2007 Myslel jsem to tak, ze u elektromotoru je vykon k dispozici ihned po stisknuti vypinace, zatimco spalovaci motor musi byt skoro v maximalnich otackach, pricemz kazda necistota v palivu nebo ve vzduchovem filtru, pripadne nepresnost v serizeni... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrický krovinorez, 28.6.2007 To je zajimave, diky za varovani.Ale dival jsem se na to, MTD EB 1000 le na rozdil od AL-KO konstruovany jako krovinorez, ma rovnou tyc a uhlovy prevod, kotouc je - predpokladam - normalni kovovy...OW. |  | Elektrický krovinorez, 28.6.2007 Mate nekdo zkusenosti s elektrickymi krovinorezy? Hledam neco mezi elektrickou strunovkou (prilis slabe) a benzinovym krovinorezem (prilis hlucne) pro vyzinani mezi kolem chalupy. V teto kategorii jsem nasel jedine MTD EB 1000 (vykon 1000W,... celý příspěvek > |  | Sekačky Stiga, 27.6.2007 Mam sekacku Stiga Turbo Pro 55 S (motor B&S Intek) dva roky, velmi robustni, vetsinou pouzivam mulcovani, nemuzu si vynachvalit. Zahrada 2000m2, drive malo udrzovana, poradi si se vsim, sekani je radost.OW. |  | el.retězová pila Narex, 8.6.2007 Uvedenou pilu mam druhy mesic, zatim bez problemu, vykon slusny, tvrde drevo jsem zatim nerezal. Samozrejme je potreba zachazet s ni slusne, ale to plati o kazdem stroji...OW |  |
 |
|
|
|