Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazuvzdornost okrasných javorů, 22.4.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Mám několik javorů. Zkušenosti mám tyto. Co nejpozději je probouzet.  To znamená, naházet na ně sníh a chránit před jarním sluníčkem zastíněním.  V nížinách i v zimě zalévat!!!  Bydlím na horách 800 m.n.m.  a javory... celý příspěvek >
Problém se psem, 22.4.2013
Dobrý večer. Musíte si položit otázku a také si na ní pravdivě odpovědět a to: V jaké pozici jste vůci vačemu pejskovi.  Jste vůdce smečky, nebo pes je rovnocenný , nebo dokonce nadřízený vaší osobě? Aby vás pes poslouchal a... celý příspěvek >
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 18.4.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Pokusím se poradit. Na přiložené fotce je plastový obrubník. Když vytvoříte mantinel na přístupové cestě, kterou lezou slimáci a ještě se do tohoto obrubníku opře sluníčko máte částečně vyhráno. Plast je trošku drsný a ještě když se... celý příspěvek >
Nadmořská výška školky, 18.4.2013
Dobrý večer. To si pište, že výše položené školky mají otužilejší sadební materiál. Uvedu můj případ, který je drobet mimo toto téma. Pěstuji bonsaje. Bydlel jsem v 1000 m.n.m. a některé stromky jsem si přinels i z 1200 m.n.m.. Vše rostlo uspokojivě.... celý příspěvek >
Jaro, 14.4.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Koukám jak vám všem to krásně kvete. Já jsem dneska sklízel ředkvičky z pařeniště. Šumava 764 m.n.m. Zdeněk
Jak na pěstování brambor?, 29.3.2013
Dobrý večer. Jirko, když jsem začínal taky jsem je uvařil. Zdeněk
Jak na pěstování brambor?, 24.3.2013 Obsahuje fotku
třetí fotka
druhá fotka
Dobrý večer. Již jsem tady psal o pěstování brambor, proto v krátkosti. První rok viz první fotka - pokosená tráva se dává do řádků a nechá se do příštího roku částečně zetlít. Do této trávy se druhým rokem sází brambory asi deset cm pod trávu.... celý příspěvek >
Hnůj a jeho umístění na pozemku, 16.3.2013
Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat jak postupovat, když si soused na svém pozemku vzdáleném od našeho domu /50 metrů/ zřídil zimní krmeliště pro 25 kusů hovězího dobytka. Jeho pozemek je v mírném svahu a je ukončen potůčkem s pstruhovou násadou a v... celý příspěvek >
Obnova skalky, 6.3.2013
Dobrý večer. Fotky by pomohly. Zdeněk
Založení záhonu, 19.2.2013
Dobrý večer. Těch 20- 25 cm je pro hryzce problém, protože žije pod zemí a tam je v bezpečí. Když vytrčí čumák jsou tu četní predátoři, kteří na ně čekají. Zvýšený záhonek má řadu výhod. Je lépe obsužný, záhřevný a je v něm podstatně méně plevelů.... celý příspěvek >
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 18.2.2013
Dobrý večer. Můj příspěvek patří k fotce, která zobrazuje něco jako skleník z použitých auto skel.  Můj text se nezobrazil tam kam jsem chtěl. Zdeněk 
Založení záhonu, 18.2.2013
Dobrý večer. S tím co tu bylo napsáno plně souhlasím. Zeptám se  -jak budete záhonky chránit proti oddénkovým plevelům, krtkům a hryzcům?  Mám zahradu která je rájem pro hryzce. Je to dáno polohou.  Jestli chcete, můžete si udělat... celý příspěvek >
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 17.2.2013
Dobrý večer. Ha, ha,ha to je fak šílenost, ale ta malá kaménka v levém ronu není špatná. Zdeněk 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika