|
Mrazuvzdornost okrasných javorů, 22.4.2013  Dobrý večer. Mám několik javorů. Zkušenosti mám tyto. Co nejpozději je probouzet. To znamená, naházet na ně sníh a chránit před jarním sluníčkem zastíněním. V nížinách i v zimě zalévat!!! Bydlím na horách 800 m.n.m. a javory... celý příspěvek > |
 |
Problém se psem, 22.4.2013 Dobrý večer. Musíte si položit otázku a také si na ní pravdivě odpovědět a to: V jaké pozici jste vůci vačemu pejskovi. Jste vůdce smečky, nebo pes je rovnocenný , nebo dokonce nadřízený vaší osobě? Aby vás pes poslouchal a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 18.4.2013  Dobrý večer. Pokusím se poradit. Na přiložené fotce je plastový obrubník. Když vytvoříte mantinel na přístupové cestě, kterou lezou slimáci a ještě se do tohoto obrubníku opře sluníčko máte částečně vyhráno. Plast je trošku drsný a ještě když se... celý příspěvek > |
 |
Nadmořská výška školky, 18.4.2013 Dobrý večer. To si pište, že výše položené školky mají otužilejší sadební materiál. Uvedu můj případ, který je drobet mimo toto téma. Pěstuji bonsaje. Bydlel jsem v 1000 m.n.m. a některé stromky jsem si přinels i z 1200 m.n.m.. Vše rostlo uspokojivě.... celý příspěvek > |
 |
Jaro, 14.4.2013  Dobrý večer. Koukám jak vám všem to krásně kvete. Já jsem dneska sklízel ředkvičky z pařeniště. Šumava 764 m.n.m. Zdeněk |
 |
Jak na pěstování brambor?, 29.3.2013 Dobrý večer. Jirko, když jsem začínal taky jsem je uvařil. Zdeněk |
 |
Jak na pěstování brambor?, 24.3.2013  třetí fotka |
 |
Jak na pěstování brambor?, 24.3.2013  druhá fotka |
 |
Jak na pěstování brambor?, 24.3.2013  Dobrý večer. Již jsem tady psal o pěstování brambor, proto v krátkosti. První rok viz první fotka - pokosená tráva se dává do řádků a nechá se do příštího roku částečně zetlít. Do této trávy se druhým rokem sází brambory asi deset cm pod trávu.... celý příspěvek > |
 |
Hnůj a jeho umístění na pozemku, 16.3.2013 Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat jak postupovat, když si soused na svém pozemku vzdáleném od našeho domu /50 metrů/ zřídil zimní krmeliště pro 25 kusů hovězího dobytka. Jeho pozemek je v mírném svahu a je ukončen potůčkem s pstruhovou násadou a v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Obnova skalky, 6.3.2013 Dobrý večer. Fotky by pomohly. Zdeněk |
 |
Založení záhonu, 19.2.2013 Dobrý večer. Těch 20- 25 cm je pro hryzce problém, protože žije pod zemí a tam je v bezpečí. Když vytrčí čumák jsou tu četní predátoři, kteří na ně čekají. Zvýšený záhonek má řadu výhod. Je lépe obsužný, záhřevný a je v něm podstatně méně plevelů.... celý příspěvek > |
 |
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 18.2.2013 Dobrý večer. Můj příspěvek patří k fotce, která zobrazuje něco jako skleník z použitých auto skel. Můj text se nezobrazil tam kam jsem chtěl. Zdeněk |
 |
Založení záhonu, 18.2.2013 Dobrý večer. S tím co tu bylo napsáno plně souhlasím. Zeptám se -jak budete záhonky chránit proti oddénkovým plevelům, krtkům a hryzcům?
Mám zahradu která je rájem pro hryzce. Je to dáno polohou. Jestli chcete, můžete si udělat... celý příspěvek > |
 |
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 17.2.2013 Dobrý večer. Ha, ha,ha to je fak šílenost, ale ta malá kaménka v levém ronu není špatná. Zdeněk |
 |