|
Zetor 4011 uzavierka, 1.2.2011 Sežen si vzduchový váleček co se třeba používá u dvounápravových horalů na ovládání skříní +elektromagnetický ventil z téhož stroje, ten ventyl zabuduj do vzduchové soustavy traktoru(až za kotel) a z toho ventilu natáhni vzduch k tomu válečku -ten si... celý příspěvek > |
 |
Sněhovou frézu Hecht 9970 nebo MTD ME 66T, 10.1.2011 Váš optimizmus nezdílím a marně pátrám v paměti kdy bylo sezonní zboží lacinější před jeho sezonou nežli po ní, pomozte mi to osvěžít |
 |
|
 |
Zvedák na zahradní traktor, 10.1.2011 s úspěchem když potřebuji používám 2 špalky |
 |
Sněhovou frézu Hecht 9970 nebo MTD ME 66T, 10.1.2011 Nevím jak v kamených obchodech ale v é- schopu jsou k mání Hechty hned a jinak si myslím že na podzim před sezénou budou těžko levnější než na jaře po sezoně |
 |
Sekačka versus traktůrek, 7.1.2011 Vzal jste to za správný konec, ač neznalý tak neodsuzujete něco, co jste nevyzkoušel, já vyzkoušel obojí a vzhledem k mému bývalému fyzicky namáhavému zaměstnání jsem se s pochodem za sekačkou ve 30stupních horka brzo zbavil a nyní už jen pozoruji... celý příspěvek > |
 |
Sněhová fréza Toro Quick Clear CCR 6053 ES nebo Murray 621401x61N?, 6.1.2011 Koupil jsem přez internet, dovoz až přede dveře v ceně, byla v krabici, po sestavení bez potíží dodnes-3zimy |
 |
Sekačka versus traktůrek, 6.1.2011 Pro 17489,prosím proč píšete že traktor nemá vícero využiti?Jaké s nim máte zkušenosti?Vlastním ho už 6tým rokem, sekám i velké svahy, než jsem pořídil velký traktor tak jsem s ním vozil vše co bylo potřeba a v zimě hrnul sníh... a je to obyč.... celý příspěvek > |
 |
Výběr sněhové frézy, 6.1.2011 Tak nahrnutý a zmrzlý sníh Vám neveme žádná fréza ale ty ostatní požadavky si myslím jsou splnitelné, nemohu Vám radit jakou frézu si koupit, to může asi jen ten, kdo vyzkoušel všechny druhy, vlastním Hechta 9651, 4roky bez potíží a už se dají koupit... celý příspěvek > |
 |
Sekačka versus traktůrek, 6.1.2011 Jelikož jste vlastníkem RD na vesnici tak zkuste ještě zauvažovat i jinak, sekačku máte jednoúčelovou ale traktůrek má vícero využití což na vesnici určitě oceníte a co se týče dostupnosti kam se traktor nedostane /na zahradě/ tak to záleží na šíři... celý příspěvek > |
 |
Ojetý sekací trktůrek, 19.12.2010 Takto se to formulovat nikdy přesně nedá, je to naprosto stejné jako s jiným použitým zbožím, lze koupit dobrý nebo také špatný, vždy je mít na mysly že to není nová věc a je nutné počítat že se může cokoliv podělat, celkem rozhodující bývá první... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fréza na sníh, když je velký mráz, 16.12.2010 Hecht má 5rychlostí +2zpátečky takže se nějakého poddymenzování motoru nemusíte bát, já ji mám 3.zimu, zatím bez potíží, jediná vítka je na otoč komína kličkou-chystám se to předělat na rychlootoč |
 |
Fréza na sníh, když je velký mráz, 16.12.2010 Mám 9651,ten sytič/klapka/ by měla být otevřená naplno, ale když Vám to jede a nežere benzin tak bych to neřešil, můžete mít ochuzenou bohatost směsy, já když po nastartování vrátím sytič zpět tak mi motor tzv, houpe když je bez zátěže ale když se... celý příspěvek > |
 |
Fréza na sníh, když je velký mráz, 8.12.2010 Ač jsem se snažil hledat kde se jen dalo tak patrně u nás zastoupení není to ale neznamená že by nějaký obchodník nemohl díly objednat z venku |
 |
Fréza na sníh, když je velký mráz, 7.12.2010 Viděl jste už olej PP44 v létě?A viděl jste už v sezoním zimním stroji olej co způsobí trhání šnůry?Trochu rozumu, v životě jsem neměl potřebu dávat do něčeho extra letní nebo zimní olej a věřte že motorových přístrojú jsem rajtoval dost a bez... celý příspěvek > |
 |
Fréza na sníh, když je velký mráz, 7.12.2010 SAMOZŘEJMĚ, že vím že je zimní a letní olej ale opakuji na chytání motoru to nemá vliv a takový odpor to zase v klikovce nemá aby nešlo /obtížně /pohnout motorem že by se ani jednou neprotočil |
 |