Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nožnice teleskopické do výšok, 4.9.2009
Možete odporučiť nožnice teleskopické do výšok na rezanie korún stromu, prípadne aj odstrihávanie rastlín "nadialku" v záhradnom jazierku...? Aké sú Vaše skúsenosti? Ceny na nete sú dosť vysoké a použitie "raz za uhorský rok".... celý příspěvek >
Jak se zbavit usazeneho kalu na folii, 4.9.2009
Na dne mate kal, ale na stenach asi nie. Je to biofilm, mozno aj cistiacich bakterii. V zivom jazierku sa toho nezbavite.
Vysavač listí, 3.9.2009
Tiez mi kompost obcas nestiha... V zahradkarovi som cital jednu radu, ked este nedoszrety kompost sa zarylovava na jesen do zeme. CHcem to vyskusat, azda tym nic nepokazim. Dalsie moje opatrenie je, ze posekanou travou mulcujem a konare palim v krbe.... celý příspěvek >
Jak na žáby ve skalce, 3.9.2009
Hovori sa, ze vsetkeho vela skodi... Asi by sa nic take nestalo, ak by ste niekolko odchytili a preniesli niekam na vlhke stanoviste.
Rozdíl mezi Dominátorem a Roundopem, 3.9.2009
Vela o roundup je na wikipedii. Udajne obsahuje aj dalsiu vyznamnu zlozku, tenzid co zlepsuje penetraciu herbicidu do buniek. Polyetoxytallowamin sa vola, tiez ma niejake bio ucinky.  Neviem, ci ju ma aj dominator. Ak je cenovy rozdiel, treba... celý příspěvek >
Odstranění všech listů jahod, 2.9.2009
Cital som v zahradkarovi podobny postup. Navyse uvedeny zahradkar pouziva aj postup ze odstranuje stare listy a nechava len 10 najzdravsich a najmladsich. Vraj je to dobre pre vzdusnost/
Rozmetací a sypací vozíky, 2.9.2009
Travnik hnojim rukou, travceritom, granulami. Rozhadzem mensiu, casto len polovicnu ci tretinovu davku od odporucanej. Ale hnojim castejsie. Tym sa dosiahne aka taka homogennost.  Hnojenie mi zabera asi tych 15 minut, vzhladom na malu... celý příspěvek >
Hobliny ze dřeva, 27.8.2009
Citlivejsie pH meraju sady na akvarium ci jazierko, pretoze tieto hodnoty sa pohybuju len blizko neutralnych 7.... neviem, ci zakladom nie je bromtymolova modra alebo nieco podobne.
Solární plachta, 21.8.2009
Neviem v com spociva ten podfuk. Plachta vodu zohrieva,... to je fakt, ze ma aj nevyhody, resp. ze su plachty co vydrzia len par sezon je druha vec. Jednu z vyhod ste nespomenuli. Vysia cistota vody je nielen vzhladom na padanie hmyzu a necistot ale... celý příspěvek >
Modrá skalice ano či ne?, 21.8.2009
Su urcite lepsie sposoby (na tak male mnozstvo vody), ako regulovat ci zamedzit rast rias v akvarku. Dobry filter, (povedzme aj mensi filter urceny pre jazierka), umiestnenie akvarka mimo priameho svetla, cirkulacia, vymena vody, rastliny... celý příspěvek >
Přípravek Deko, 3.8.2009
Vsetkeho vela skodi, cize Deko ano ale podla navodu!, neprekrocit dane koncentracie! Kys. benzoova zabera v kyslych prostrediach a pre kysle potraviny sa aj pouziva. Dal by som jej prednost pred aflatoxinmi, ktore sa mozu skor vyskytnut v nejom tom... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 3.8.2009
"Mene nasakly... nedrzel tvar"... asi rozhodujuci bude obsah ilu. Ten drzi vodu velmi dobre vyschne pri velkych suchach a hlavne drzi tvar. il bude ta zlozka co skodi ak je primesou kremiciteho piesku. il rozhodne travniku nepomoze a ak ho je v... celý příspěvek >
Velda i tronic, 3.8.2009
Je to trochu odvaha, ale odvaznym stastie praje. Vyvarujte sa v buducnosti pridaniu velkeho mnozstva raseliny, alebo cohokolvek, co vam moze jazierko okyselit. Vacsina medi pridanej do vody sa viaze vo forme uhlicitanu a je v neaktivnej, nerozpustnej... celý příspěvek >
Vliv dešťové vody z Cu okapů na rostliny, 3.8.2009
Ci je toto mozne si mozno overit, ak si pozriete standardne molarne potencialy oxidacie zinku a redukcie dusicnanov. Inak zinok ako taky by mal hrdzviet lahsie ako zelezo, ale vzhladom na ochrannu vrstvu oxidu vase pozinkovane trubky su vplyvom... celý příspěvek >
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 3.8.2009
Agat by aj mohol byt skodlivy, vraj obsahuje slabo jedovate latky....ale to som len pocul. Ked sa griluje spravne a zostanu zerave uhliky, tak by nemal byt velky rozdiel medzi drevenym uhlim na to urcenym a drevom. Ak sa pouzije napriklad dobre... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika