Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Za kolik prodat slivovici, 9.10.2009
... nie je podstatne za kolko predat, ale sposob vyroby slivovice z trniek a jablkovej stavy si musite dat patentovat!
Řasy v jezírku (vláknité) - prevence, 7.10.2009
co presne tam je napisane?
Řasy v jezírku (vláknité) - prevence, 7.10.2009
Je zaujimave co firmy dokazu predat. Chapem, ze peroxidy nerobia riasam dobre, aj to ze dokazu napriklad oxidovat amoniak na menej skodlive dusicnany....ale co robi v tom agloxane mocovina?...iba pohnoji jazierko.  Zvysenie pH naznacuje rozklad... celý příspěvek >
Konec závlahy, 6.10.2009
Prve lahucke mraziky zavlahe nemusia ublizit, ale je dobre zavlahu zazimovat este pred mrazom. Ja zatial este cakam.
Drtic/stepkovac Al-ko new tec 2400 - zkusenosti, 5.10.2009
...mam uplne iny typ a s tenkymi vetvami je vacsi problem ako s hrubymi. Moj osvedceny recept je nechat vetvy obschnut, asi 2-3 tyzdne, idealne dlhsie (zvisi aj od sezony). Praca s nimi sa potom radikalne zlepsi. Namiesto namotavania sa rozpadaju na... celý příspěvek >
Kompost nekompost, 1.10.2009
Ja by som to urobil tak, ze to tlejuce blato by som dal na jednu kopu a postupne zapracovaval do tejto kopy preosiatu zeminu. Cim viac tym lepsie, az by kasa takmer vobec v tejto novej zmesi nebola vidiet.... a dobre premiesat. Toto by som potom... celý příspěvek >
Kalná voda ze studny, 30.9.2009
...dat tam geotextiliu
Závlaha svépomocí, 30.9.2009
Moje slova. Poznam pripad, ked si dal jeden znamy robit zavlahu firme. Velka ochota z ich strany... Hotovo za 1 den aj s vykopom, ibaze spravili jednu chybu. Jeden postrekovac mal ist asi meter dalej a jeden postrekovac akosi nefunguje. Ochota... celý příspěvek >
Závlaha svépomocí, 25.9.2009
Ja som si to robil sam, firma co predava hunter na Slovensku mi poradila a skontrolovala projekt. Pritom som nic nevytopil, ale vela som musel o tom nastudovat. Tym som poznal co ponukaju aj ine firmy. Ked som kupoval MP Rotator, tak este tento... celý příspěvek >
Závlaha ze sudu, 25.9.2009
Nechytajme sa za slovicka. Dolezite je, ze to funguje, za istych podmienok aj bez vrtania pri dne suda... iste hadica musi byt plna a na konci kohut, aby nam nevytiekol cely sud a nezavzdusnila sa hadica. Urcite to nie je perpetum mobile.... celý příspěvek >
Jak moc škodí kozy na zahradě?, 24.9.2009
...suseda ich ma, co prida na estetickom vzhlade celej zahrady
Který filtr je lepší?, 23.9.2009
Mozem potvrdit/. Mam jazierko uz 2. rok a naozaj, 2. rok je najhorsi.
Jak vyčistit jezírko od řasy, 22.9.2009
Mastne oka mozu byt od nejakej techniky co ste pouzili v jazierku ci blizkosti. Niektore casti mozu byt mazane....napriklad noznice ked ste strihali vodne rastliny? Pila?
Zateplení foliového bazenu, 22.9.2009
Ako je to s pomerom uniku tepla ak je bazen prikryty solarnou plachtou?...povedzme v noci.
Závlaha ze sudu, 22.9.2009
Ad: "A vypoouštění vody z akvaria není rozhodně zavlaha rostlin na pozemku. " Nie je, ale v pripade, ako vyssie uvadza p. Vyslouzil, je fyzikalny princip rovnaky. Ak mate sud plny vody, za predpokladu ze sud nie je zakopany v zemi, ak vyska... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika