Příspěvky uživatele - 115.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazík, 9.5.2011
Třebíčsko 600m.n.m. na zahradě komplet narašená réva pomrzlá, u domu chráněná přežila bez újmy.Koho znám, je na tom stějně.
Pumpa Standard II nebo Standard T, 22.3.2011
Zdravím, jaký je rozdíl mezi pumpami Standard II a Standard 2? Chtěl bych vysvětlení jak pro lajka. K čemu je dobrá ta či ona a kdy a kde se používá ta či ona.
Svída bílá - zmlazení, 21.3.2011
Zdravím Vás, minulý rok jsem zasázel řízky svídy bílé a ted zjara bych chtěl provést střih proutků z minulého roku. Tak bych se Vás chtěl zeptat, kdy toto mám provádět a jak moc proutky z minulého roku ostříhat.
Podzimní postřik proti kadeřavosti, 15.11.2010
Já jsem zasadil letos na jaře a kadeřavost mi málem stromek zlikvidovala, na předpoklad ošetření ve školce tedy je asi mylný.
Břízy ve stromořadí, 20.9.2010
Zdravím, co dle Vás jsou semena břízy? Já četl, že senema z břízy získám na podzim z jehněd, které jsou zbarveny do hněda. KDyž ted koukám po břízách, tak jehnědy jsou stále zelené. takže co jste sbíral do sáčku, Děkuji za odpověď
Kdy stříhat svídu bílou, 6.9.2010
Zdravím, chtěl bych poradit, kdy přesně stříhat svídu bílou a jak moc ji ostříhat, když mi letos narostly zhruba 50 cm větvičky. Zkrátit tak na 5 až 10 cm?
Travní semeno na seno, 7.4.2010
Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat ohledně travního semena na seno. Jedná se mi o to, že bych chtěl oset kus pole nějakou trávou, která bude hustá a vyšší, vhodná na kosení a seno. Díky za odpověď
Broušení kosy, 1.4.2010 Obsahuje fotku
Měl bych na Vás pár otázek. Jakými způsoby lze ostřit kosu? V minulém příspěvku jste mluvil o rovnání břitu, ztenčování materiálu v bezprostřední blízkosti břitu, mikrokalení a vytváření samotného ostří. To vše se provádí jak? Když si koupím zcela... celý příspěvek >
Broušení kosy, 1.4.2010 Obsahuje fotku
Ahoj, chtěl bych se zeptat Vás zkušených, kterej nástroj je nejlepší na naklepávání kosy. Když tak výrobky ohodnoťte od nejlepších po nejhorší. Díky moc.
Keře v lese?, 7.3.2010
Co třebas svída bílá a nebo topol japonský? To je sice strom, ale prý se do hodí jako neprostupná stěna, když se vysadí ve sponu.
Keře v lese?, 7.3.2010
Spíš je to místo, kde je pouze sem tam strom. Jde mi o tu lesní půdu, jestli budou růst.
Keře v lese?, 7.3.2010
Mohu úspěšně pěstovat keře i v lese? Mám tam totiž chatu a chtěl bych ohraničit pozemek.
Z čeho živý plot?, 6.3.2010
Mohu svídu bílou a nebo tavolník pěstovat v lesní půdě na chatě?
Z čeho živý plot?, 4.3.2010
A co třeba na pár dní do vody a poté následně do půdy? Jinak pane Josef, děkuji.
Z čeho živý plot?, 4.3.2010
Dá se rozmnožit tavolník řízkováním?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika