Příspěvky uživatele - 69.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka - jakou?, 8.11.2010
Prosím, nebyla by přeci jen nějaké rada? Jak velký výkon, jaká značka, jak široká lišta, jaký typ? Pěkně prosím. Zuzka B
Sekačka - jakou?, 5.11.2010
Ještě, prosím, nějaké otázky? Měla by cenu na takovou plochu sekačka s pojezdem? A vadí nějaké sekačce dva malé leč poměrně prudké kopečky? Soused má benzínovou sekačku a nepříjde mi hlučnější než naše rozhrkaná elektrická a k nám smrad nedolehne. Je... celý příspěvek >
Sekačka - jakou?, 5.11.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den Moc ráda bych Vás požádala o radu. Po 12 letech používání nejlevnější Mantfielďácké elektrické sekačky bychom rádi měli novou. Trávník je cca 300m2, místy s mírně svažitým terénem. Trávník je na 3 oddělených místech - zahrada, dvorek,... celý příspěvek >
Bradavčitá uzlovitost, 4.11.2010
Zapomněla jsem uvézt,  že jde o podnož MM111, odrůda je Lipno. Děkuji za odpověď. Jen by mě zajímalo, jak poznám, jestli to je přirozené a nebo to bude špatně prospívat a neplodit...
Bradavčitá uzlovitost, 4.11.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den Setkal jste se, prosím, někdo s Bradavčitou uzlovitostí jabloní? Já dnes při sázení zkoumala, kde že ten můj nový stromek má vlastně místo naroubovaní a divila se boulím na podnoži a pak jsem našla, že je to asi bradavčitá uzlovitost.... celý příspěvek >
Jmeno ruzicky?, 27.10.2010 Obsahuje fotku
Pravda je, že to foto opravdu mate. Já bych jí popsala jako hodně sytě růžovou. Poupata skoro červená, opadávající okvětní plátky jsou opravdu řůžové. Velmi děkuji za Vaší reakci, ale příjde mi, že Vámi navrhované jsou červenější než ta naše, ta... celý příspěvek >
Jahody, 27.10.2010 Obsahuje fotku
Nevím co mám za jahody, dostala jsem je.  Ale dnes jsou krásné. A navíc jsou stále moc dobré - tedy ještě včera byly, dnes uvidíme, až přijde degustátorka ze školky. Naposledy jsme měli jahody na zahradě když jsem byla malá a tak jsem netušila,... celý příspěvek >
Jmeno ruzicky?, 26.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den. Také bych Vás moc ráda požádala o určení růže. Máme růže různé, taťka netuší jejich jména, ale tahle se mi moc líbí nejen spoustou hezkých květů, ale i tím, jak má množství krásně zdravých listů. Kvete dvakrát. Myslím, že nijak výrazně... celý příspěvek >
Stopy, 21.10.2010
I když to kuna dost možná je, neděste se. Od mala žiji v podkrovním bytě a hned nad námi bydlí celý můj život kuny - v nepřístupné půdičce. Jednou mi přišlo, že už jich je fakt moc a hledala jsem, co s nimi. Jiné roky mě jen trochu štvou, že mi dupou... celý příspěvek >
Lukon Glads, 21.10.2010
Já nic neobjednávala a byla tam těď v září osobně. Byli moc ochotní, i když podzimní nabídka ještě nebyla na netu, tak kytičky a cibule už měli. Ceny velmi nizké, ale trvalky i velmi drobné, jen trochu zakoženěné, ale vše se chytlo. Cibule pěkné, ale... celý příspěvek >
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 20.10.2010
Prosím, tu chuť Lipna tu nikdo nezná? A co Rubinola? Obojí mi nabízeli ve Fytosu. Chci polokmen a velkou jabloň, pod kterou si budem číst a hrát ve stínu. Hezký večer. Zuzka
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 19.10.2010
Ráda bych se zeptala, jak moc chutné jablko je Lipno. Zdědilo něco po Rubínu? Líbí a hodí se mi všechny jeho popsané vlastnosti, jen nevím, jak chutná.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 14.10.2010
Ta skluzavka opravdu na bezpečném místě není. Dojezd je do trávy, ale pod ní je beton a vedle hrana pískoviště. Musí se tam děti hodně hlídat. Umístění vyplynulo na dvoře k ostatním dětským radovánkám tak nějak samo. Skluzavku jsme dostali, je to ta... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 13.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den. Protože je mi Zahrada.cz velkou inspirací, ráda se také pochlubím našimu začátky s předělanou zahrádkou s vývojem v tomto roce. Terénní změny nebyly naším dílem. Letos už vykvetlo mnoho kytiček, zaplodila kvanta zeleniny, celé léto jsme i... celý příspěvek >
Druh kaktusů?, 13.10.2010
Dobrý večer. Myslím, že ten první by mohl být ferocactus glaucescens. Na ten druhý, co je strašně vytažený za světlem, se zeptám případně táty. Pakliže budou v zimně v teple, musí být na světle. Budou li např. ve sklepě, přítmí jim nevadí. Ukládejte... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika