|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010 Na rýči, který je určený k rytí nic nevymyslíte. Musí to být kus plechu s rovnou násadou. Když to jakkoliv geniálně zahnete, nebude to rýč, ale lopata. Podle toho kam to zahnete vám budou ruce buď přebývat, nebo nedosahovat. S lopatou se dá rýt taky,... celý příspěvek > |  | Begonie, 25.5.2010 Vyhodit. |  |
|  | Radiaca páka na vari, 25.5.2010 Skutečne je to off topic a opravdu nevím o co Vám jde, habr.v. JS nikde neuvádí, že má na řadící páku patent, byl požádán o zveřejnění jak to má vyřešené a vyhověl. Nevím, proč jej napadáte. Kola má složená - jak se domnívám - tak, aby použil co... celý příspěvek > |  | Škůdci na křenu, 25.5.2010 Hádejte, můžete třikrát. |  | Kompost - co do něj, 25.5.2010 Vyrobil jste senáž, ne kompost. |  | Studené starty u křovinořezu Solo 109 B, 24.5.2010 Po startu nastavte sytič do mezipolohy, pokud to jde a zahřejte motor až poběží na volnoběh bez sytiče a půjde do otáček. Dál to neřešte. |  | Hnojůvka z kopřiv, 20.5.2010 V Čechách taky kuřince, aspoň u nás. |  | Radiaca páka na vari, 20.5.2010 Vlámáváte se do otevřených dveří. Jestli to dobře pochopuju, má JS. montáž kol udělanou tak, že má přístupné palce volnoběžky u všech čtyř kol. Kdyby je namontoval šípem správně, u vnitřního kola zůstane palec skrytý a buď by musel zůstat v závěrné... celý příspěvek > |  | Už nevím čím hnojit, 20.5.2010 Taky bych souhlasil s tím, že je to reakce na chlad. Ty žluté mladé lístky jsou na začátku vegetace normální, při překotném růstu - když je vlhko - tam rostlina nestačí dělat chlorofyl. Snad by jste mohla zkusit postřik hořkou solí. Na floxech... celý příspěvek > |  | Mečíky - mám si objednat ještě teď?, 20.5.2010 To je jednoduché s tím termínem, čím dřív zasadíte, tím dřív kvetou, ale nesmí zmrznout při rašení. Tedy musí vyrašit až když není nebezpečí mrazů. U Vás. |  |
|  | Radiaca páka na vari, 19.5.2010 A jak byste to chtěl? V nerezu, zabroušené sváry a leštěno? Podle mě je to naopak jednoduché, funkční, realizovatelné jednoduchými prostředky a hlavně to lze okamžitě uvést do původního stavu. Není důvod to hanět. |  | Kvalitní český česnek, 18.5.2010 Tak to měla stará mama štěstí. Já takové štěstí nemám, v půdě je plíseň a háďátko, takže vlastní množený česnek mi nevyroste ani náhodou. Proto sháním sadbu, to není rozmar, ale nutnost. |  | Kvalitní český česnek, 17.5.2010 Je to věc jiná a stále stejná. Ve výsledku sadba není. Nehodlám jezdit desítky killometrů jen proto, abych si koupil dvě nebo tři paličky česneku na sázení. Vadí mi, že šlechtiteli propagované odrůdy, velmi vychvalované se prostě běžně nedají koupit.... celý příspěvek > |  | Kvalitní český česnek, 17.5.2010 Nepláču na žádném hrobě. Původní dotaz byl, že se nedá sehnat sadba česneku. Souhlasím s tím názorem. Je poněkud tristní, že sadbu tak běžné zeleniny nelze koupit. |  | Nejatraktivnější stromy, 17.5.2010 Já věděl, že je to na mne. Možná hledáte hůl na psa... Nedávno jste tu na základě fotky tvrdil, že situace je řešitelná. To vše však nic nemění na situaci, kdy to majitel sice vyřešil jak chtěl, ale je to - bude to necitlivé a ošklivé. Dále to nic... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|