Příspěvky uživatele - 213.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přehazování kompostu, 10.8.2011
Marku, samozřejmě, že je užitečné před zimou kompost přehodit. Provzdušní se a proces zrání se urychlí. Ještě na adresu 189.246 - myslím, že je možné odpovídat i bez závěrečné ironie ve vašem příspěvku.
Trvalky v zimě, 5.11.2010
Ahoj, nemusíte dělat vůbec nic. Tyto květiny jsou plně mrazuvzdorné. Jedině v případě mimořádného počasí - déle trvající holomrazy, neuškodí přikrýt rostliny např. listím.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 30.10.2010
Ptáci nejsou jako lidi, nepřežírají se. Množství potravy nelze vypočítat. Záleží na mnoha okolnostech. Když je víc sněhu, nedostanou se k potravě na zemi. Na začátku zimy mají ještě různé plody - bezinky, jeřabiny,,,atd.  Nejhorší období je... celý příspěvek >
Zazimovanie ruže v kochlíku, 25.10.2010
Asi by bylo nejlepší ji dát do světlé místnosti s teplotou okolo 0°C. Jen mírně zalévat. Druhou možností je zakopat květník na zahradě do země a nakopčit - t.j. zahrnout růži zemí do výšky cca 30cm.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika