|
Kapia, odrody a sposob pestovania, 3.1.2010 Mate nejake skusenosti s pestovanim papriky hrubostennej typu kapia?...na zavaranie v oleji. Ake odrody, da sa pestovat mimo sklenika? |
 |
Tradiční i netradiční recepty na vánočního kapra / i jiné ryby, 5.12.2009 vyprazaneho som jedol kym som nenavstivil morske krajiny. Najlepsia ryba aku som asi kedy jedol bola pecena v soli a podavana s citronovou stavou. |
 |
|
 |
Chlazení piva, 1.12.2009 najlepsie na diskusii na zahrada cz je fakt, ze su tu temy a riesenia ktore by ma v zivote ani len nenapadli. |
 |
Jahodový záhon, 15.11.2009 ...minulorocne cislo zahradkara tomuto venovalo dost priestoru. Popisali rozne varianty takychto zahonou, vraj skusenosti z anglicka. Bolo to zaujimave. Vela v kombinacii so slamov ale aj pomocou foliovych vriec. |
 |
Jaký podklad pod kameny?, 15.11.2009 geotextiliu. |
 |
Kde sa dajú zohnať rastliny?, 7.6.2009 Neviem odkiaľ si, ale keď pôjdeš po diaľnici autom, tak treba zísť výjazdom do nákupného centra Avion (Ikea, Letisko). Je to v komplexe nákupného centra.
Dušan |
 |
Utrhnout první kvítek u papriky?, 1.6.2009 Úplně se vším souhlasím.To by ste jí byl schopen fakt uďelat? Vaší první?CHudák se snaží a vy sní vúbec necítíte? Radujte se a dávejte jí co potřebuje.Ona se vám určitě odmnění i bez rúzných kastračních zásahú.Pědstavte si například jak tací Maďaři,... celý příspěvek > |
 |
Troška matematiky - průtoky atd, 26.12.2008 Prejavi sa najma konstrukcia filtra, ak nebude optimalne urobeny. Pokles tlaku na hadici sa da zistit z tabuliek, ale na filtry nie. Poklesom tlaku Vam moze klesnut prietok, aj vyznamne, ale to nemusi byt ziadna tragedia. Treba konstruovat filter... celý příspěvek > |
 |
zásilková zahradnictví, 27.9.2008 Ake mate skusenosti s klubom pestovatelov rastlin (KPR)? Predavaju najma semena. Maju svoju web stranku. Ja som od nich bral nejake rastliny, no nebol som nadseny kvalitou, aj zasielka prisla tak, ze nik nevedel kedy. Ale so semenami to moze byt... celý příspěvek > |
 |
Lze využít drtič větví i na ovoce?, 27.9.2008 Po case opat dobry tip... opat tu budu inzeraty "kupim zmychacku zn. ROMO" |
 |
|
 |
Údržba trávníku (podzim-jaro), 20.9.2008 nejako sa mi zda nelogicke a zbytocne vertikutovat 2 x v priebehu 2 tyzdnov. Potom pisete ze pridate zem z kompostu. Humus sa vam dobre vytvori aj z toho zbytku co zostane zo suchej travy po 1. vertikutacii. Humus sa v trave dost tvori. Asi... celý příspěvek > |
 |
elektrický vertikutátor, 20.9.2008 myslim, ze kos je OK, ale blizko treba mat furik a z kosa to tam vysypat. Je to lepsie ako sa natahovat s hrablami a lebo zozberat travu dalsim mechanizmom, ktory uz kos ma. Ak aj necha trochu starej travy, nevadi. Obohati sa tak zem o humus. Starej... celý příspěvek > |
 |
napadený oleandr, 9.8.2008 PS: napadlo mi to i netýkavku |
 |
napadený oleandr, 9.8.2008 Dobrý den,
mám krásný oleandr, nádherně kvetl ale přes měsícem se mi na listech objevily takové bílé povlaky... už jsem to zkoušela několikrát stříkat, ale bezvýsledně. Nové lístky se začínají kroutit... nevíte někdo co s tím?
Děkuji, Markéta |
 |
Řez magnolie ze semínka, 7.8.2008 Děkuji moc za odpověď. Je to Magnolia soulangeana, babička ji má na zahradě dlouhá léta, je obrovská. Mám z jejích semínek vypěstovanou již pětiletou rostlinku, nijak nezaštipovanou... netušíte za jak dlouho pokvete? |
 |