|
Příspěvky uživatele - 61.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Drevo na údenie, 30.8.2009 Souhlasím. Podle mě je použitelný i dub. |  | Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 30.8.2009 Tak jak píše pan Stanislaw to je, resp. nmělo být. Propblém je, že krom sadby z renomovaných školek se setkáváme s prodejci více méně pochybnými, které sadbu dovážejí ze zahraničí nebo získávají bůhvíkde. Jaký je původ sazenic v Baubau Obi, Kaufland... celý příspěvek > |  |
|  | Motúčko - elektrické kolečko, 29.8.2009 Už jste někdo vyzkoušel v praxi jezdit s po zahradě elektrickým kolečkem? Vyzkoušel jsem si je jen v podejně, ale nevěřím, že by si je někdo za tu cenu (10 t.) pořídil. |  | Určení staré odrůdy, 28.8.2009 Moc pěkná práce. Jen škoda, že pro představu a srovnání nebyly analyzovány klromě Domácí švestky ještě některé další klasické slivoně - Wangheimova, Durancie, Zelená renklóda, aj. |  | Vhodná jabloň, 26.8.2009 To se asi paušálně říci nedá. A2 roste akorát o něco bujněji. Což někde a pro někoho může být výhoda, jinde naopak. |  | Společný kvas švestky s broskvoní?, 26.8.2009 Vypít to lze určitě a pálenka může být opravdu kvalitní. Trochu může být problém v tom, že Redhaven dozrává o dost dřív než Stanley. Řešením by mohlo být nechat vykvasit ovoce zvlášť a smíchat až v pálenici. Broskvový kvas po vykvašení uzavřít a... celý příspěvek > |  | Určení staré odrůdy, 26.8.2009 Vhodnějšíí je poslat roub v zimě jednoduše v obálce jako dopis. Roubu se nic nestane, ani kdyby zůstal týden na poště. Navíc si můžete část roubu schovat a pokud vám naroubovaná část nevyraší, můžete štěpováníí zbytkem roubu zopakovat, třeba za mízy |  | Hruškové recepty, 23.8.2009 Usušené a pomleté hrušky - pracharanda. Do buchet, na koláče, frgály, k obilným kaším... |  | Cervena ribezla na vyrobu vina, 23.8.2009 Zamlada, kdy jsem rybízové víno dělával, jsem rozdíly mezi jednotlivými odrůdy nepozoroval. Lepší mi přišlo víno z bílého než červeného rybízu, snad proto, že neznalý konzument často nepoznal, že bílé víno je rybízák.
Vzhledem k... celý příspěvek > |  | Grilování v popelnici, 23.8.2009 Pekli jsme sele v upraveném důlním vozíku. Zsdá se mi, že běžný kontejner je zbytečně velký a vyroben z příliš tenkého plechu. |  |
|  | Zmrazení zeleniny (nadúroda), 12.8.2009 Zmrazit lze v podstatě všechno. Na podrobnější postup bych se ale raději podíval do knížky o zmrazování, než konzumoval zeleninu nejisté kvality na základě neověřených rad. |  | Český ráj, 11.8.2009 Red Melba voní víc, pravda, ale citlivost k strupovitosti je na můj vkus příliš velká. Rezistentní odrůdy Hana a Nela mě zatím příliš nepřesvědčily (příliš krátká doba na hodnocení), Ametyst uvidím, až zarodí. |  | Stavba dřevěného plotu - prosím poraďte, 11.8.2009 Při stavbě plaňkového plotu jsem použil betonové vinohradnické sloupky220 cm délky, šířky 9x9 cm za 150kč/kus, což je málem cena pouhé patky.. Pomocí zemního vrtáku jsem vyvrtal otvory - zapůjčení motorového na víkend stojí 500 Kč - a zasypal... celý příspěvek > |  | Český ráj, 11.8.2009 Netrvrdím, že nic tak dobrého jsem dosud nejedl, ale chutí si nezadá s ostatními v tuto dobu zrajícími odrůdami.Jenom není tak přesvědčivě vybarvené. Žíhání na obrázku je asi maximum. Cením si taky delší sklizňové a konzumní zralosti. Například... celý příspěvek > |  | Očkování, 11.8.2009 Nevím, jakou trnku máte na mysli. Jestli obecně slivoňovou podnož (St. Julien, Wangheimova, Zelená r., aj.), tak je to možné. Nedoporučuje se myrobalán. Myslíte-li opravdovou - trnku planou (malé kyselé kuličky), není to dobrá volba. Afinita je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|