Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muškát moravský nebo Muller T.?, 31.8.2010
Je možné aby tento týden ve 180m.n.m. byl zralý MoPr nebo Muller? Je to první úroda na neznámém pravokořenném keři. Jiná odrůda mě nenapadá Jediná jistota je, že je to stará, bujně rostoucí, muškátová, moštová odrůda z Moravy. Zralé bobule mají... celý příspěvek >
Jablkovice, 31.8.2010
Jardo, jablkovice je fakt lepší z moštu, ale pořád je to jen jablkovice. Z hrušek je to jiná liga.
Kdy a jak namnožit mirobalán řízkováním, 29.8.2010
Denisi, u cest jsem vykopal a na zahradě zasadil možná více než sto kořenových výmladků myrobalánu. Chce to trošku pátrat, v žádném případě nemá smysl se trápit někde, kde silničáři keře čas od času řežou. Musíte najít takové místo, kde myrobalány... celý příspěvek >
Kdy a jak namnožit mirobalán řízkováním, 28.8.2010
Zkuste si z pecek vypěstovat vlastní semenáčky a na ně potom naroubujte svůj myrobalán.
Úplný amatérský začátek, 27.8.2010
pokud v Tokajské oblasti teče Labe, tak by mě to uzrát mohlo...
Vojtěška, 27.8.2010
Vojtěškou krmím více než deset let, čerstvou i sušenou. Žádné problémy jsem nikdy nezaznamenal. Jedině snad silné stonky přerostlé vojtěšky - zatímco v čerstvém stavu o ně králíci moc nestojí, v seně je přímo milují.
Králíci - očkování, 27.8.2010
U nás také letos myxomatóza letos řádí více než v minulých letech.  I když běžná inkubační doba je asi 5-9dnů, někdy může být až 30dnů. Vzhledem k tomu, že se jedná o virozu, je maso po tepelné úpravě zdravotně nezávadné. Proto není nic... celý příspěvek >
Úplný amatérský začátek, 27.8.2010
Také mi to některé odrůdy dělají, na některých očkách je násada hroznů. U keřů které na jaře nekvetly jsem pár hroznů nechal. Snad bude letos teplý podzim a dočkám se pozdní úrody.
Kdy a jak namnožit mirobalán řízkováním, 27.8.2010
Podél silnic roste velké množství kořenových výmladků tak semenáčků. Je to rychlejší způsob než řízkování. Semenáčky jsou navíc bezpečnější co se přenosu šarky týče.
Hrušňová a hlohová podnož - jaká?, 25.8.2010
V rohu zahrady se mi objevil semenáček hlohu, letos jsem na něj zkusil naroubovat hrušeň. Měl jsem už dost narašené rouby, přesto se povedlo. Zatím mám jen dva poznatky - hloh dost podrůstá, listy roubu jsou hodně napadené (hnědé a černé skvrny).... celý příspěvek >
Nechce sa mi rozorávať trávu, 22.8.2010
Mám stejný problém, ale nechávám přírodu ať si to vyřeší sama. Všiml jsem si, že kolem cesty kudy vozím vojtěškové seno se za ta léta vojtěška úspěšně vysemenila, takže dosetí možné je.
Setí trávníku na zanedbaném pozemku, 22.8.2010
Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že pokud se louka dvakrát či třikrát ročně poseká, tak plevel velmi rychle zmizí a je nahrazen lučními travinami. Bohužel to platí i naopak.
Teplo ve sklepě, 21.8.2010
Studna ve sklepě není vůbec špatná, naopak. Já ji ve sklepě mám a je to paráda. Při normálním stavu hladiny spodní vody je tam asi 200L vody, zbytek je suchá jeskyňka (stále ji zvětšuji, rád bych v ní měl prostor pro vodu aspoň 5 kubíků), ... celý příspěvek >
Višeň, 20.8.2010
Také mám problémy s roubováním třešní za kůru a tak raději rok předem zmlazuji a s následnou kopulací je to potom téměř na 100procent.  Morela, Morellenfeuer... až z vašeho příspěvku jsem se dozvěděl, že se nejedná o sladkovišně. Obě pěstuji v... celý příspěvek >
Teplo ve sklepě, 19.8.2010
16 stupňů je správně, ani silnější izolací víka s tím nic neuděláte. Teplotu snížíte vybetonováním stěn a jejich tepelnou izolací do hloubky alespoň 80cm. Také se podívejte, zda skála někde v blízkosti sklepa nevylézá na povrch. V tom případě byste... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika