Příspěvky uživatele - 49.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nariznuty kabel, 7.10.2010
Jestli to dobře chápu, tak jste naříznul třížilák prodlužovák na 230V. Pokavaď Vám padá jistič, tak jsou spojený min. dva dráty a to fáze s pracovním vodičem (modrým), nebo s nulou (zeleným). Pořádně to v místě narušení odholte 10 cm na obě strany,... celý příspěvek >
Japonská azalka, 13.8.2010
Děkuji Vám za radu. Tom.
Japonská azalka, 13.8.2010
Dobrý večer, asi před měsícem jsem koupil roční sazenici japonské azalky a chci se zeptat zda jí teď mohu ještě přihnojit hnojivem na azalky, nebo nějakým jiným aby byla silná na zimu. Tom
Papoušek, který dobře mluví, 14.4.2010
Zdravím, já měl jako malej kluk anduláka Pepu a mluvil taky hezky. Celé věty tedy nedoved, ale pár frází prohodit doved a nejvíc mu šlo mluvit sprostě .  Toho ukecanýho žaka Vám docela závidím. Tom
Tlaková myčka, 3.4.2010
Tohle se mi stalo a dělalo to zanesený sítko na přívodu vody. Tomáš
Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 9.3.2010
Protože seču více pozemků, tak jsem si na jeden menší (abych nemusel sekačku převážet) pořídil z baubau Alko a musím se zastat pana Ferdy, protože od začátku to je tak jak popisuje. Ale, když zmáčknu u nenastartovaný pojezd a tlačím ji, tak jde... celý příspěvek >
Čím stříhat okrasné trávy, 5.3.2010
Zkuste obyčejný ulamovací nůž. Tomáš
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika