|
Příspěvky uživatele - 49.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nariznuty kabel, 7.10.2010 Jestli to dobře chápu, tak jste naříznul třížilák prodlužovák na 230V. Pokavaď Vám padá jistič, tak jsou spojený min. dva dráty a to fáze s pracovním vodičem (modrým), nebo s nulou (zeleným). Pořádně to v místě narušení odholte 10 cm na obě strany,... celý příspěvek > |  | Japonská azalka, 13.8.2010 Děkuji Vám za radu. Tom. |  |
|  | Japonská azalka, 13.8.2010 Dobrý večer, asi před měsícem jsem koupil roční sazenici japonské azalky a chci se zeptat zda jí teď mohu ještě přihnojit hnojivem na azalky, nebo nějakým jiným aby byla silná na zimu.
Tom |  | Papoušek, který dobře mluví, 14.4.2010 Zdravím, já měl jako malej kluk anduláka Pepu a mluvil taky hezky.
Celé věty tedy nedoved, ale pár frází prohodit doved a nejvíc mu šlo mluvit sprostě . Toho ukecanýho žaka Vám docela závidím. Tom |  | Tlaková myčka, 3.4.2010 Tohle se mi stalo a dělalo to zanesený sítko na přívodu vody.
Tomáš |  | Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 9.3.2010 Protože seču více pozemků, tak jsem si na jeden menší (abych nemusel sekačku převážet) pořídil z baubau Alko a musím se zastat pana Ferdy, protože od začátku to je tak jak popisuje. Ale, když zmáčknu u nenastartovaný pojezd a tlačím ji, tak jde... celý příspěvek > |  | Čím stříhat okrasné trávy, 5.3.2010 Zkuste obyčejný ulamovací nůž. Tomáš |  |
 |
|
|
|