Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 29.1.2010
Kdyby břečťan začal lézt kam nemá, není přece problém jednou za čas to obejít a ustřihnout výhon .           L.           
Hortenzie, 29.1.2010
Hortenzie se přikrývají před zimou, na jaře raší a stříhají se (velkolistá jen suché části, latnatá hodně zkrátit).           Lída
Ontario a Wagenerovo, 29.1.2010
Když to shrnu : kyselou chuť to má jako Ontario (Wagenerovo je sladší), trvanlivostí to mohou být obě, vybarvení - Ontario nebývá žíhané -ale na některých obr.je+ odpovídala by i zeleň druhého jablka (Wagenerovo je žlutší se žíhaným líčkem), udanou... celý příspěvek >
Trvalky ze semen, které kvetou prvni rok, 28.1.2010
Ono záleží na odrůdě, některé kejklířky jsou letničky, některé trvalky (jako třeba karafiáty). To samé třeba lobelky (kvetou 1.rok) - také jsou i trvalky, i letničky. Jinak kokarda vydrží tak 2-3 roky, tu ani za trvalku moc nepovažuji. Lída
Vysoky, odolny i pro psi, 28.1.2010
Psí moči neodolá nic...
Ontario a Wagenerovo, 28.1.2010
Popis z knihy "Pěstování jabloní" : WAGENEROVO: Vznosně kulovité koruny bývají později poněkud širší a nápadně řidší.Plody ploše kulovité, široce nepravidelně žebernaté a tvarově značně vyrovnané, menší až střední velikosti.Slupka je... celý příspěvek >
p.s. na Ontáriu jsem žíhání nikdy neviděla, spíš někdy narůžovělou plochu. L.
Tak mi to nepřipadá ani na jedno, to žlutší má blíž k Wagenerovu, ale to zas není nikdy tak zelené, jako to vpravo. Navíc W. se sklízí vybarvený, ne zelený. Ale ani Ontário ani Wagenerovo není kyselé. Nevyzrálé Ontário je strašně tvrdé, bez šťávy a... celý příspěvek >
Co je to za kytičku, 28.1.2010
Nezdá se mi, že by měl Iberis voskové lístečky, ale něco křížatého to bude. L.
Pan Vysloužil má pravdu, Bláhovo oranžové máme také, je jako na té fotce (vybírala jsem z toho, co bylo k dispozici na netu). Jinak pokud vím, (teď je sklízí bratr :-))), Bláhovo má slupku jakoby drsnější a Wagenerovo hladkou. Také ten odstín žluté... celý příspěvek >
Trvalky ze semen, které kvetou prvni rok, 28.1.2010
Trvalky většinou kupuji nebo měním se sousedkami, z vysetých semen jich vyroste příliš mnoho kusů a co pak s nimi? Nechci mít na zahrádce třeba samé chrpy nebo krásnoočka a tolik sousedek zas nemám. Jinak mne napadla sedmikráska, len, kejklířka, pak... celý příspěvek >
Ontario a Wagenerovo, 27.1.2010 Obsahuje fotku
Bohužel, vlastní fotky nemám, ale na netu jsem našla fotku Ontária, která ho dobře charakterizuje, Wagenerovo má jedinou fotku v popisu odrůdy na kohaplant.sk ale u nás byly plody trochu plošší a ne tak červené. Jinak Idared je kříženec Wag. x... celý příspěvek >
Parková růže, 26.1.2010
Dovolím si mírně oponovat - sadová růže se oproti ostatním růžím neřeže (nezkracuje se na jaře), pouze se odstraňují suché, přestárlé a slabé výhony a keř se tím prosvětluje.           Lída
Ontario a Wagenerovo, 26.1.2010
Sice se nepovažuji za zkušenějšího ovocnáře, ale máme obě odrůdy. Rozdíly ve stromu vám neřeknu, W. je pěstované jako vřeteno a O. jako čtvrtkmen, to roste silněji a má tmavězelené hodně tuhé listy, ale to může být i tvarem. Oba stromky mají cca 40... celý příspěvek >
Stará zem z květináčů - kam s ní?, 25.1.2010
Většinou ji vyklopím na kompost, tam se časem smíchá se zeleným...
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika