Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za květinu?, 2.4.2010 Obsahuje fotku
Bouganvilea, řízkováním.
Pnoucí růže bílá, 2.4.2010 Obsahuje fotku
Nějaké obrázky...
Pnoucí růže bílá, 1.4.2010
Ještě pro Káju - Ilse Krohn má v nabídce květinářství U levandule (Znojmo) a zahradní centrum Matty (Třebechovice p.O.).           Lída
White Dawn je, ale dorůstá jen 150-200cm.   Lída
Schutie kaktusov, 1.4.2010
V zimním období se kaktusy nezalévají a už vůbec nerosí, i když jsou v teple. Zalévají se od poloviny května do poloviny září, když je dostatek slunce. Vždy důkladně prolít a pak nechat proschnout, nesmí se k nim denně trochu cvrndat. Snesou sucho,... celý příspěvek >
Javor - acer negundo chřadnoucí, 1.4.2010
To spíš ta potvora v tom zbytku stromu nezůstala a byla v té ulomené části. Ty housenky drvopleně jsou třeba 10cm dlouhé a vypasené, někdy se je podaří zlikvidovat drátem, někdy chemií. Mě takhle vyžrali meruňku, až "odešla". Pak jsem měla... celý příspěvek >
Anturie, 1.4.2010
Když má dlouhý kmínek (zasadit hlouběji) nebo když jí je malý květináč. Časté přesazování není nutné, nemá to moc ráda.           Lída
Z čeho živý plot?, 1.4.2010
Pane Josefe, díky za opravu, já spěchala...           Lída
Rododendron, 1.4.2010
Rhododendrony v zimě klopí listy na ochranu před přílišnou ztrátou vody, snad mu nic není, zelený je. Jen nevím, proč tak velký máte v květináči místo v zemi. Dala bych ho do země do rašeliny a při přesazování zároveň uvidíte, jestli má v pořádku... celý příspěvek >
Hnojení česneku, 1.4.2010
Pokud vím, tak se zkracuje skladovatelnost.           L.
Hnojení česneku, 1.4.2010
Česnek se ale nehnojí!           Lída
Muzu hnojit Thuje hnojivem Horka sul?, 1.4.2010
Hořkou solí se stříká při nedostatku hořčíku, jinak používejte normální plné hnojivo (které obsahuje základní prvky) na okrasné dřeviny.           Lída
Z čeho živý plot?, 1.4.2010
Hned teď, nejlépe už hotový, bez práce a bez starostí, ani nevíte, co tam máte za zeminu... to mám tak ráda! Pořiďte si umělý! Rychle roste Chamaecyparis leylandii, ale potřebuje dostatek vláhy (i v zimě), aby neprosychal. Pokud živý plot prosychá... celý příspěvek >
Jak vytvořit na broskvoni novou kosterní větěv, 1.4.2010
Dělá se to u jabloní, u broskvoně jsem o tom nikdy neslyšela. Ale tři větve by u broskvoně měly stačit, spíš bych zkusila nejvhodnější z nich přitáhnout do strany ke kolíku. Nebo pokud z té ulomené zůstal aspoň 1 pupen, tak vyrazí a budete mít větev... celý příspěvek >
Dívala jsem se na ruze.wi, pěkná je Rylona /280cm, Ilse Krohn Superior /250cm, Waltz /200cm, White Tausendschön /300, ostatní tam uvedené buď nejsou čistě bílé, nebo jsou nižší, nebo trpí chorobami.        Lída
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika