|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za květinu?, 2.4.2010  Bouganvilea, řízkováním. |  | Pnoucí růže bílá, 2.4.2010  Nějaké obrázky... |  |
|  | Pnoucí růže bílá, 1.4.2010 Ještě pro Káju - Ilse Krohn má v nabídce květinářství U levandule (Znojmo) a zahradní centrum Matty (Třebechovice p.O.). Lída |  | Pnoucí růže bílá, 1.4.2010 White Dawn je, ale dorůstá jen 150-200cm. Lída |  | Schutie kaktusov, 1.4.2010 V zimním období se kaktusy nezalévají a už vůbec nerosí, i když jsou v teple. Zalévají se od poloviny května do poloviny září, když je dostatek slunce. Vždy důkladně prolít a pak nechat proschnout, nesmí se k nim denně trochu cvrndat. Snesou sucho,... celý příspěvek > |  | Javor - acer negundo chřadnoucí, 1.4.2010 To spíš ta potvora v tom zbytku stromu nezůstala a byla v té ulomené části. Ty housenky drvopleně jsou třeba 10cm dlouhé a vypasené, někdy se je podaří zlikvidovat drátem, někdy chemií. Mě takhle vyžrali meruňku, až "odešla". Pak jsem měla... celý příspěvek > |  | Anturie, 1.4.2010 Když má dlouhý kmínek (zasadit hlouběji) nebo když jí je malý květináč. Časté přesazování není nutné, nemá to moc ráda. Lída |  | Z čeho živý plot?, 1.4.2010 Pane Josefe, díky za opravu, já spěchala... Lída |  | Rododendron, 1.4.2010 Rhododendrony v zimě klopí listy na ochranu před přílišnou ztrátou vody, snad mu nic není, zelený je. Jen nevím, proč tak velký máte v květináči místo v zemi. Dala bych ho do země do rašeliny a při přesazování zároveň uvidíte, jestli má v pořádku... celý příspěvek > |  | Hnojení česneku, 1.4.2010 Pokud vím, tak se zkracuje skladovatelnost. L. |  |
|  | Hnojení česneku, 1.4.2010 Česnek se ale nehnojí! Lída |  | Muzu hnojit Thuje hnojivem Horka sul?, 1.4.2010 Hořkou solí se stříká při nedostatku hořčíku, jinak používejte normální plné hnojivo (které obsahuje základní prvky) na okrasné dřeviny. Lída |  | Z čeho živý plot?, 1.4.2010 Hned teď, nejlépe už hotový, bez práce a bez starostí, ani nevíte, co tam máte za zeminu... to mám tak ráda! Pořiďte si umělý!
Rychle roste Chamaecyparis leylandii, ale potřebuje dostatek vláhy (i v zimě), aby neprosychal. Pokud živý plot prosychá... celý příspěvek > |  | Jak vytvořit na broskvoni novou kosterní větěv, 1.4.2010 Dělá se to u jabloní, u broskvoně jsem o tom nikdy neslyšela. Ale tři větve by u broskvoně měly stačit, spíš bych zkusila nejvhodnější z nich přitáhnout do strany ke kolíku. Nebo pokud z té ulomené zůstal aspoň 1 pupen, tak vyrazí a budete mít větev... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže bílá, 1.4.2010 Dívala jsem se na ruze.wi, pěkná je Rylona /280cm, Ilse Krohn Superior /250cm, Waltz /200cm, White Tausendschön /300, ostatní tam uvedené buď nejsou čistě bílé, nebo jsou nižší, nebo trpí chorobami. Lída |  |
 |
|
|
|