|
Tomatila, 3.4.2010 Já je zasel cca před měsícem, tedy dost pozdě na to aby letošní úroda za něco stála. Vzhledem k podobnosti s mochyní hodlám i Tomatillo přezimovat ve sklepě a těšit se na větší úrodu příští rok.
Doufám že to bude fungovat když všude čtu že jde o... celý příspěvek > |
 |
Přezimování jedlé mochyně, 21.3.2010 Na podzim jsem ostříhal, vyryl a v kýblu dal do sklepa hned vedle jiřin, teď z jara je rostlina světle zelená ale už má asi půlmetrový přírůstek od podzimu. Takže doufám že letos bude nadúroda. |
 |
|
 |
Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 20.1.2010 zdravim vsechny,
ja osobne mam doma mountfield MS 19.Na tu nasi malou zahradku je to dostatecny.letos sem si poridil radlici na snih-vyborna vec.Urcite MS ma sve chyby ale ja osobne sem s nim spokojeny.Ale pisi hlavne pro to, ze bych chtel vsechny... celý příspěvek > |
 |
Vertikutátor?, 11.11.2009 kdyby mel jeste nekdo nejake poznamky nebo mel zkusenosti s provzdusnovacem tak at se s nama rozdeli o rady.dekuji moc |
 |
Dakr panter - drtič, 11.11.2009 Hlucny?to snad musite vedet vy jak mate hlucnou sekacku-ciste v drtici to jen klepe a mele to tam s sebou.Nejsem si ale jisty jestli to zvladne 4 cm.Melo by to delat spis takove štěpky-me to z toho smrku udelalo oboji-ale topilo se s tim nadherne. |
 |
Vertikutátor?, 3.11.2009 Uz to mam tak trochu rozdelane a zaber bude plus minus 50 cm-ted presne nevim.Na trakturku co mame od moutfildu je mysli psane 3,7 KW coz si myslim ze je dostatecne.jestli to bude fungovat tak vse vyfotim a pohlubim se tady, ale mam i jinou praci... celý příspěvek > |
 |
Vertikutátor?, 2.11.2009 Dekuji moc, potreboval jsem aspon hruby odhad tech otacek, take fotky mi pomohli |
 |
Vertikutátor?, 1.11.2009 Pres klinovy remen to bude-s tim pocitam, jen porad si nevim rady s tema otackami-co to znamena nissi otacky?Jestli je to v radu stovek nebo od tisice nahoru.vubec nemam predstavu-prave musim udelat remenici tak potrebuji vedet jak velkou, aby to... celý příspěvek > |
 |
Vertikutátor?, 31.10.2009 Dobry den,
chtel bych si doma zkusit vertikutator poskladat sam-k zahradnimu trakturku od mountfildu, jen se nikde nemuzu dopatrat nejakych rad a informaci.Nejvic me zajimaji otacky nozu a take z jake tlustky jsou noze vyrobeny.take jak jsou asi... celý příspěvek > |
 |
Dakr panter - drtič, 31.10.2009 Zdarvim.mel jsem tento drtic zapujceny-drtil jsem s tym vetve ze smrku-moc to neslo-porad se to ucpavalo a zespoda jak to pada tak se to muselo prubezne odebirat jinak se to ucpalo uplne.Je to stroj pro dva lidi
Mozna obycejne haluzi z jabloni a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Problémy s Goji, 18.4.2009 Letos jsem ji zasel a rostlinky už jsou asi dvaceticentimetrové, ale horní lístky jsou tak zvláštně zvlněné. Máte s tím někdo zkušenosti? Může to být tím že mi asi dvakráte povadly nedostatkem vláhy?
Děkuji |
 |
opadávání listí, 4.7.2008 Dobrý den. Před třemi roky jsem zasadila asi 6 spletených větviček. Krásně to chytlo a rostlo jako cop. 3 okousali naši psi a tak zůstaly jen 3 větvičky a už to začíná srůstat. Vypadá to zajímavě. Letos se mi začátkem června začaly kroutit lístky a... celý příspěvek > |
 |
kustovnice čínská, 24.5.2008 Hurá! Tak to vypadá, že rostlinka se ujala a už má i nové lístečky. Teď se bojím slimáků. Obsypala jsem ji modrými granulemi a když jsme po týdnu přijeli na chalupu - žila a kolem bylo plno slizu. Takže prozatím vše v pohodě. Časem se zase ozvu a dám... celý příspěvek > |
 |
kustovnice čínská, 10.5.2008 Michale, kde si sehnal ta semínka té své kustovnice? Já jsem taky zjistila rozdíly ve způsobu pěstování. Někde píší, že je to keř a někde že lze GOJU pěstovat i jako strom. Já se budu pokoušet (pokud se mi ujme) ji pěstovat jako strom a chtěla bych... celý příspěvek > |
 |
kustovnice čínská, 10.5.2008 Já jsem si Kustovnici (GOJU) objednala u Starkla. Přišla mi v ne zrovna dobrém stavu - odesílali ji v pátek a doručena byla až v úterý. Myslela jsem si jak to nebude velká sazenička, ale byla to spíše chcíplinka vysoká asi 15 cm. Zasadila jsem ji ve... celý příspěvek > |
 |