Příspěvky uživatele - 71.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lištová sekačka Agria 2300R, 16.5.2008
Pán má na mysli bezprstou lištu, která se necpe v krajích na špičkách.Ta seká slušně aniž by se tráva chytala na špičkách krajních splazů, ale kvalita sečení oproti prstové je horší. K MF 70 se dělají myslím 3 druhy lišt.Prstovou 120 cm,140 cm,... celý příspěvek >
Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 14.5.2008
Original HQ to je, ale bohužel některé komponenty do toho cpou s Číny.Tím jde kvalita rapidně dolů u některých částí stroje.
traktor HQ LT151 - napnutí klínového řemene, 8.5.2008
Klíňák by měl být šestihran a dotahuje ho pořád kladka na pr. rotoru pod pl. krytem pomocí silné pružiny, myslím dostatečně.
Lištová sekačka Agria 2300R, 8.5.2008
MF 70 2 takt s 120 cm lištou jsem koupil novou v 94. Každý rok sekám tak za celé léto 6 - 8 ha.Mimo drobné údržby zatím spolehlivě seká 14 let.Závady : 2x za sezonu svíčka, párkrát ulomená žabka, přicpaný uzavírací ventil v plovákové komoře jinak... celý příspěvek >
Hydro gear - převodovka u zahradních traktůrků, 8.5.2008
Kupoval jsem si traktůrek na sekání né na tahání.!!!Na to mám traktor made in doma.U jednoůčelových strojů jako i zah. traktůrek je to vždy kompromis s používáním s přídavných zařízení.Výrobce v prvopočátku vývoje s tím jaksi nepočítal a nedimenzoval... celý příspěvek >
Potkávání sekacích nožů HD 200, 7.5.2008
Já nepoužívám ani deflektor, aby se to nesráželo i když někdy při větru jsem zaflákananý od trávy jak p... e. :-)
Lištová sekačka Agria 2300R, 7.5.2008
Pokud lišta tak MF 70.
Hydro gear - převodovka u zahradních traktůrků, 7.5.2008
Že trpí převodovka s přefoukanými gumami bych věřil.Výrobce uvádí tlak myslím 1,1at. Z vlastní zkušenosti jsem, ale nezažil, že by se mi převodovka přehřála a netáhla. A to jsem sekal v kopcovitém terénu půl hektaru na jeden zátah asi 2... celý příspěvek >
Pane Ivo, při dnešním konkurenčním boji do traktůrku nacpou kdejaký atipický šmejd od Číňanů jen, aby ušetřili. Ložiska s Asie to je katastrofa sama o sobě.Po 6 hod. už začali ječet protože koše s kuličkama snad ani nenamazali vazelínou,... celý příspěvek >
Hydro gear - převodovka u zahradních traktůrků, 7.5.2008
Zajímalo by mne jestli jsou s tímto tipem převodovky nějaké problémy?
převodovka Tuff Torq K46 vs K62, 7.5.2008
Zjistěte si také u slavného Starjetu jaké sekací zařízení má. Pokud nemá šikmé sek. zařízení (nože se nepřekrývají) kde se nemohou kudly potkat nešel bych do toho ani náhodou. Další kapitola je drahý zubatý řemen u zařízení kde se kudly mohou... celý příspěvek >
Bohužel tento problém se občas stává u zastaralejšího systému sek. ústrojí. Při koupi traktůrku jsem se tomuto systému vyhnul obloukem . Koupil jsem sice méně renomovanou značku Partner, ale se sek. zařízením uloženým šikmo kde se nikdy kudly... celý příspěvek >
traktor na svahu, 5.5.2008
Mám Partnera 135 92 HRB 2 rokem.Sekám tak 1,5 ha za 10-14 dní. Půl hektaru je z toho v menších kouskách ve větším sklonu než je doporučený svahový limit. 15 arů dokonce tak kritických, že se bojím, že se traktor převrátí (podle potoka). Můsím... celý příspěvek >
Mulčovací záslepka pro traktory Partner, 13.4.2008
Mě od mulčování výslovně prodejce odradil, že bych musel sekat pak pomalu 2x týdně a navíc žací ústrojí dostává dost zabrat. Raději sekám tak jednou za 10 dní a foukám to za sebe.
Traktorova Kosacka na 60 arov, 19.2.2008
Mám Partnera 135 92 HRB. Problémy stejné. Nejvíc mě vadí ta hlučná  ložiska v kladkách. Po 12 h jedno šlo na relamaci. Dali mi novou kladku která už nebyla ani natřená základovkou. Všechny kladky jsem demontoval a natlačil pod gumové krytky... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika