Příspěvky uživatele - 159.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání venk. ibíšku, 20.9.2007
Když je to velký keř, tak ani semena neodstraňuju, to bych na zahradě strávila mládí :-) A stříhat jednoznačně až na jaře, až uvidíte, co případně pomrzlo.
choroby lipy, 28.8.2007
Není to třeba ruměnice?http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=682Mladí brouci jsou úplně celí červení.
muškáty - naléhavá prosba o pomoc, 21.8.2007
To bude nejspíš rez muškátová - daří se jí ve vlhku, takže nepřelívat muškáty a když se objeví, tak postříkat Novozirem. A napadené rostliny raději nemnožit, aby se choroba dál nešířila.
škůdce ibišku, 26.7.2007
Pavučinky = sviluška.
utoci kuna na cloveka?, 25.7.2007
Kuna je velká asi tak jako fretka... Jako každé divoké zvíře se vám radši vyhne, ale když jí zaženete do úzkých, asi by kousla v sebeobraně,  kdyby neměla jinou možnost úniku.
Zálivka rajčat a paprik, 27.6.2007
Víčko tam nechte a láhev po obvodu propíchejte a zahrabte tak do poloviny do země. Zaléváte tak ke kořenům a ne jen na povrch.
Choroba jahodníku, 17.6.2007
Ví někdo, co je to za chorobu?
Slimáci, 7.6.2007
No, s jinýma granulema srovnávat nemůžu, ale Feramol je fakt dobrej. Na záhonech máme plno seschlej slimáků :-) Jinak se samozřejmě snažíme udržovat zahradu čisou a večer je chodíme vybíjet, protože bydlíme u rybníka a ty potvory mají vlhko rády, tak... celý příspěvek >
Parazitické hlístice, 5.6.2007
Okusuje rododendrony. A podle fotek je to on, taková malá černá bestie, co vypadá jako by byla poprášená žlutým práškem.
Parazitické hlístice, 5.6.2007
Dobrý den,protože mám na zahradě lalokonosce, rozhodla jsem se investovat do biologické ochrany. Bohužel Česká pošta moc nespolupracovala - balíček došel ve čtvrtek a upozornění (zároveň s upomínkou) bylo ve schránce až dnes.:-( Vzhledem k tomu, že... celý příspěvek >
Choroba angreštu, 21.5.2007
Poškozené výhony ostříhat a spálit a pravidelně stříkat Biotonem. Docela se mi osvědčil, dokáže postup padlí výrazně zpomalit.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika