Příspěvky uživatele - 138.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řehtáč soudkovitý, kalvil červený, 3.10.2010
Děkuji za všechny příspěvky, no stále váhám, asi to i zkombinuju, nějaké staré odrůdy a některé nové. Jde mi o to, že jsme ve vyšší nadmořské výšce a jak se píše v minulých příspěvcích, přijde mi, že ty staré odrůdy už jsou ozkoušené. Navíc z vlastní... celý příspěvek >
Muškatelka a krvavka, 16.9.2010
No tak jak jsem psala, jsem laik, tak jsem to z předchozího příspěvku hned nepobrala. Díky za vysvětlení, Hana.
Muškatelka a krvavka, 16.9.2010
Ještě jednou prosím, co to znamená "podtrhnout"?
Muškatelka a krvavka, 16.9.2010
No to máte samozřejmě pravdu... snažím se vymyslet dobrou kombinaci do nově založeného sadu, tak váhám. Ještě se chci zeptat, jsem úplný laik - co to znamená "podtrhnout"?
Muškatelka a krvavka, 16.9.2010
Díky za radu, no tak to ještě zvážím, možná ji pořídím až časem, krátká skladovatelnost a vosy, to je nic moc... A co krvavka, nikdo nemá zkušenost?
Muškatelka a krvavka, 15.9.2010
Dobrý den, chystám se vysadit nový sad, na jižním svahu, ze severu ale ničím nekrytý, nadmořská výška kolem 550 m. Zaujaly mě staré odrůdy, mezi nimi i muškatelka letní a krvavka, píše se o nich jako o odolných stromech. Myslíte, že by jim takové... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika