|
Příspěvky uživatele - 60.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 12.9.2010 súhlasím..ale prax robí svoje, a vývoj tiež nespí... teraz už by som bral možno aj niečo iné ako mám... mal som k dispozícii stihl, hoci kedy a na čokolvek... nebola moja, a majiteľ si ju dal do odpisu vo firme... ja firmou nedisponujem, a manželka... celý příspěvek > |  | Přerostlá luční tráva mezi nižšími stromy. Jakou sekačku?, 12.9.2010 4x do roka, by el.musela mať silu, aká sa ani nevyrába... bola by hodne ťažká, a možno iba na 400V... a tahať za sebou kábel??? podľa mňa pekná blbosť/ poprosil by som bez urážky/ skúšal som kade čo, ale asi benzín, silnú a čo najskôr skosiť a potom... celý příspěvek > |  |
|  | Hrušeň mi vykvetla v září?, 12.9.2010 no všeobecne, od polovice srpna/ august / vraj už nedorastá drevo ako také.../teda nie rodivé na leto/...každý strom aj byliny aj buriny /plevel/ potrebujú čas na vývoj... preto nemá význam nič urýchľovať, je z toho iba chaos, a potom sa... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 12.9.2010 všetko je relatívne... široká reťaz nepotrebuje prax... prereže všetko aj s rezervou pokial ta píla rezervu výkonu má... ak použijete reťaz úzku, musíte mať prax s rezaním... alebo silnú pílu ktorá si neuvedomí že nemate žiadnu skúsenosť... každé... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|