Příspěvky uživatele - 147.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň česneku, 15.7.2010
Česnek se suší ve stínu, kde proudí vzduch. Loni jsem udělal chybu, že jsem česnek zavěsil pod stříšku, kde zasvítilo jen pozdně odpolední slunce. Ty palice, které byly vystaveny slunci a bylo i v té době horko jako letos, jsem musel vyhodit, byly... celý příspěvek >
Kočky v zahradě, 15.7.2010
Změnil jsem na kočky na zahradě názor. Dříve jsem sousedova kocoura honil ze zahrady kýblem studené vody, který jsem na něj chrstl. Až jednou jsem si všiml, že na mé zahradě si "hraje"s krtkem. Taky jsem zjistil, že už nemám na zahradě... celý příspěvek >
Můžu za přímého slunce provést postřik na rajčatech?, 15.7.2010
Před týdnem jsem měl debatu se zahrádkářem z Čech.Doporučoval zalévat okurky v poledne, že se pěkně zapaří a pak "jedou". Úplně mi to vyrazilo dech, na JM bych to nikdy neudělal z obavy vzniku rychlé plísně.
Jak na Mandelinku bramborovou?, 30.6.2010
Mandelinky se nevrátí, jsou zničeny,3x jsem stříkal proto, že se vylíhly další.V 10l kýblu je odkadem 20 kopřiv.To není mnoho.
Jak na Mandelinku bramborovou?, 28.6.2010
Nevěřil jsem tomu, ale funguje to. Likviduji mandelinku výluhem z kopřiv.Nacpu 10 l kýbl kopřivami a zaleji vodou.Cca za 5 dní vodu sleji a přes jemné sítko-šlo by asi i plátýnko- naleji do rozprašovače s dlouhým ramenem a stříkám. Do druhého dne... celý příspěvek >
Žloutnutí listů u česneku, 28.6.2010
zadejte si na vyhledávači česnek.Mimo jiné tam bude šlechtitel a ten tam má o česneku vše.
Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 22.6.2010
Mám po sklizni.Sklizeno 60 kg, Vyhozeno kvůli hnilobě odhad30kg, v důsledku neustálých dešťů a mokrého porostu.
Jahody - která odrůda je ta nej?, 22.6.2010
Objednejte ještě DUKÁT.
Lepidlo proti mravencům, 16.6.2010
Většinou je to v kelímku jako pasta, nanáší se to obtížně špachtlí, táhne se to jako med. Po chvilce zácviku to již jde. Na stromě to vydrží celou sezonu. Stačí pás asi 5cm po celém obvodu.Špachtle se špatně čistí, odrhnu ji pískem.
Černání vařených brambor, 16.6.2010
Je to druhem brambor. Ditta a Dali to určitě neudělá. Mám zkusmo z loňska vyskladněno 5 druhů z vlastní sklizně a 1 druh mi to dělá také.Ještě jeden poznatek, běžně přebírám a odkličkovávám i 4x za uskladnění.Max klíček do 1cm musí u mne pryč. Tímto... celý příspěvek >
Kvalitní český česnek, 16.6.2010
Doporučuji objednat i více druhů z jeho seznamu a popisu. Posílá i třeba po 25 dkgx 4druhy.Mám to po několik let vyzkoušeno. Objednat cca do konce června.Má na svých stránkách na to upozornění. 
Ředkev, 16.6.2010
Červenou seji na 2x.V dubnu na zavařování a červnu na uschování ve sklepě. Černou seji koncem června, dříve ne, vyrostla by do květu.Sklízím v listopadu před příchodem mrazu a uložím do sklepa. Letos mám ve sklepě ještě z loňské sklizně v dobrém... celý příspěvek >
Mošt z černého rybízu, 30.5.2010
Má někdo zkušenosti s pektolytickými enzymy nebo antiželírovacími prostředky, které zabrání rosolovatění šťávy? Údajně lze dostav v obchodě s vinařskými potřebami
Mrkev jako telegrafní sloupy, 20.5.2010
Já seji tak, že si řádně upravím do jemna strukturu záhonu. Koncem hrabí udělám řádek, na hrášek hlubší, na mrkev mělčí, vyseji semena podle potřeby hustě, palcem a ukazováčkem jedu podle vysetých semen a silou přítlaku na hlínu reguluji množství... celý příspěvek >
Škodí mravenec rostlině?, 12.5.2010
Do jahod vlezou mravenci určitě, ředkvičky načnou také
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika