|
Příspěvky uživatele - 222.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za letničku?, 8.11.2011 taky si to myslím, že to bude "Diamant"...viděla jsem ji v časopise a i v květinářství a prodavačka /již několikrát prověřená/ mě přesvědčovala, že se dá uchovat i přes zimu... a teď jsem to našla na jednom odkaze, kde doporučují přezimovat... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 7.11.2011 Že by hlošina stříbrná?? |  |
|  | Co to je?, 24.10.2011 Myslím si, že je to kryptomérie japonská. Já bych ji osobně netvarovala. |  | Název kytičky, která ještě nyní kvete, 16.10.2011 Je to Polygonum affine, rdesno příbuzné, myslím,že patří mezi skalničky a taky mně ještě kvete |  | Přesazování, 26.7.2011 ˇJá jsem už buxusy přesazovala několikrát... dělaly se nové chodníky a záhony a muselo se vše vyrýt... teď je na to idealní počasí, poprchává a není vedro a vyrýt s větším obalem. |  | Ztráta panašování u svídy, 5.7.2011 Díky za radu! Lída |  | Ztráta panašování u svídy, 5.7.2011 Děkuji..už se tak bohužel stalo... |  | Ztráta panašování u svídy, 5.7.2011 Všechny zdravím! Měla bych prosbu, zda nevíte, proč se mi ztrácí panašování u listů svídy, hledala jsem na netu, ale marně..mám ji 3 roky, je hustá,1x ročně, na jaře dost ostříhám, je vysoká asi 2m, občas zálivka s hnojivem, jako ostatní keře, na... celý příspěvek > |  | Co je to?, 24.6.2011 Taky to nevím, ale připomíná mi to květem i listem hodně Coreopsis verticillata - krásnoočko přeslenité, možná to bude nová odrůda |  | Kany nevykvetly, 10.10.2010 Myslím, že je to počasím, tady sousedkám taky letos nekvetly. |  |
|  | O jaké rostliny se jedná?, 25.9.2010 Jsou to skalničky, myslím,že ta vlevo je Arabis procurens variegata, na sluníčko i může být v polostínu, dobře se rozrůstá, nenáročná a ta vpravo je Saxifraga nejspíš paniculata, spíš v polostínu nebo né na slunci přes poledne a lepší obložit... celý příspěvek > |  | Právě kvete, 29.8.2010 Krásný!!! |  | Co zasadit pod stromy?, 5.7.2010 Dobrý den! Potřebovala bych poradit, co zasadit na takový nevzhledný kout za kompostem pod vzrostlé stromy /jasany/.Je tam hodně sucho, chtěla bych tam něco půdokryvného, něco co by se ujalo a rostlo jako plevel, je to větší plocha.Děkuji |  | Je to opravdu trvalka?, 23.6.2010 Já je nepěstuji, mám ráda nízké kytky, hlavně skalničky... padlím netrpí Aster novae-angliae a Aster amelius.Co si budeme ale nalhávat, často prodejci sami nevědí, co prodávají... ale, když už ji máte, tak to s ní zkuste a uvidíte! |  | Je to opravdu trvalka?, 22.6.2010 Literatura /Hessayon: Květiny v zahradě/ uvádí : Aster novi-belgii - je záhon.trvalka, z podzim.hvězdnic nejoblíbenější, i když její pěstování není bez problémů, trpí padlím a také je nutné vyjímat rostliny z půdy v každém druhém roce a vysazovat jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|