Příspěvky uživatele - 222.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za letničku?, 8.11.2011
taky si to myslím, že to bude "Diamant"...viděla jsem ji v časopise a i v květinářství a prodavačka /již několikrát prověřená/ mě přesvědčovala, že se dá uchovat i přes zimu... a teď jsem to našla na jednom odkaze, kde doporučují přezimovat... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 7.11.2011
Že by hlošina stříbrná?? 
Co to je?, 24.10.2011
Myslím si, že je to kryptomérie japonská. Já bych ji osobně netvarovala.
Název kytičky, která ještě nyní kvete, 16.10.2011
Je to Polygonum affine, rdesno příbuzné, myslím,že patří mezi skalničky a taky mně ještě kvete
Přesazování, 26.7.2011
ˇJá jsem už buxusy přesazovala několikrát... dělaly se nové chodníky a záhony a muselo se vše vyrýt... teď je na to idealní počasí, poprchává a není vedro a vyrýt s větším obalem.
Ztráta panašování u svídy, 5.7.2011
Díky za radu!  Lída
Děkuji..už se tak bohužel stalo...
Všechny zdravím! Měla bych prosbu, zda nevíte, proč se mi ztrácí panašování u listů svídy, hledala jsem na netu, ale marně..mám ji 3 roky, je hustá,1x ročně, na jaře dost ostříhám, je vysoká asi 2m, občas zálivka s hnojivem, jako ostatní keře, na... celý příspěvek >
Co je to?, 24.6.2011
Taky to nevím, ale připomíná mi to květem i listem hodně Coreopsis verticillata - krásnoočko přeslenité, možná to bude nová odrůda 
Kany nevykvetly, 10.10.2010
Myslím, že je to počasím, tady sousedkám taky letos nekvetly.
O jaké rostliny se jedná?, 25.9.2010
Jsou to skalničky, myslím,že ta vlevo je Arabis procurens variegata, na sluníčko i může být v polostínu, dobře se rozrůstá, nenáročná a ta vpravo je Saxifraga nejspíš paniculata, spíš v polostínu nebo né na slunci přes poledne a lepší obložit... celý příspěvek >
Právě kvete, 29.8.2010
Krásný!!!
Co zasadit pod stromy?, 5.7.2010
Dobrý den! Potřebovala bych poradit, co zasadit na takový nevzhledný kout za kompostem pod vzrostlé stromy /jasany/.Je tam hodně sucho, chtěla bych tam něco půdokryvného, něco co by se ujalo a rostlo jako plevel, je to větší plocha.Děkuji
Je to opravdu trvalka?, 23.6.2010
Já je nepěstuji, mám ráda nízké kytky, hlavně skalničky... padlím netrpí Aster novae-angliae a Aster amelius.Co si budeme ale nalhávat, často prodejci sami nevědí, co prodávají... ale, když už ji máte, tak to s ní zkuste a uvidíte!
Je to opravdu trvalka?, 22.6.2010
Literatura /Hessayon: Květiny v zahradě/ uvádí : Aster novi-belgii - je záhon.trvalka, z podzim.hvězdnic nejoblíbenější, i když její pěstování není bez problémů, trpí padlím a také je nutné vyjímat rostliny z půdy v každém druhém roce a vysazovat jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika