|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím pomohu čtyřletým ovocným stromům?, 3.11.2010 Opět dotaz neznalce.Mám na zahradě 4 jabloně,2 polovišně,1 meruňku a 1 švestku.Prosím o návod, co musím pro stromky udělat, kromě výživy a řezu, aby plodily zdravé ovoce.Vím, že se píše leccos, ale prosím odborníka o stručný návod, co je třeba nyní a... celý příspěvek > |  | Jablko Walz - sloupovitá jabloň, 1.11.2010 Letos poprvé měla tato jabloň na ukázku 2 plody.Pod slupkou byly hnědé skvrnky a na povrchu jablka něco jako strup.Jsem úúúplný začátečník a v chorobách jablek bych se ráda orientovala, hlavně jak předejít nemocem.Stromek je 2 roky starý.Děkuji... celý příspěvek > |  |
|  | Stromky před zimou, 22.10.2010 Laik se ptá: Jak se připravují mladé stromky na zimu?Přihnojit a když tak čím???M. |  | Nemocná jablka?, 6.10.2010 Na jablkách, jejichž odrůdu naznám, je jakoby "husí kůže".Zní to dost blbě, ale jako laik to neumím lépe popsat.Chybí něco stromku, který je zasazen před 3 roky?Díky za radu. |  | Mečíky po odkvětu, 26.8.2010 Prosím o radu, co s mečíky po odkvětu.Tj.nyní.Děkuji.M. |  | Lze pěstovat česnek na stejném místě?, 23.8.2010 Je možné pěstovat česnek opakovaně na stejném místě?Po prohnojení gran.kravincem.Jaká jsou případná nebezpečí.Děkuji za radu.Markéta. |  | Fíkovník Brown Turkey - žloutnou listy, 17.8.2010 Prosím o radu.Mám 1.rok fíkovník a je zasazený ve velkém květináči.Hezky narostl, má malé plůdky-1-2 cm.Ale začaly žloutnout listy a plůdky moc nerostou.Co mám udělat, nebo už opadá?Ty plůdky asi nedozrají?Moc prosím zkušené, měla jsem z něho radost,... celý příspěvek > |  | Něco žere papriky, 6.8.2010 Něco dírkuje listy paprik i papriky lusky.Dělá to dírky asi 3mm.Co to může být a co s tím?Markéta. |  | Hnědé ďubky na meruňkách, 19.7.2010 Co to je? Kroupy u nás nebyly a některé meruňky jak dozrávají jsou poseté hnědými ďubkami.Dík za odpověď.Markéta. |  | Sklizený česnek - co teď s ním aby dlouho vydržel, 6.7.2010 Děkuji, ale já mám většinu stonků zvadlých, asi toto není možný způsob, protože by nestály.M. |  |
|  | Sklizený česnek - co teď s ním aby dlouho vydržel, 6.7.2010 Sklidili jsme česnek ještě před deštěm, paličky se začínaly dělit.Zatím jsme svázali otýpky a zavěsili.Co radíte, jaký je nejlepší způsob uchování suchého česneku.Stonky má většinou zavadlé.Mooooc děkuji za rady.Markéta. |  | Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010 Chytrá houba se skutečně v dermatologii používá a celkem úspěšně.Právě že požírá jiné houby, což plíseň nohou je, je v tomto velmi účinná.Zmátlo mě jen, že ji lze použít preventivně právě u sazenic okurek, ale když vezmu v úvahu její podstatu, proč... celý příspěvek > |  | Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010 Jest-li někdo ví, co to je a kde se to koupí ráda bych tento přípravek použila jako prevenci plísně okurek.Děkuji za informaci.Markéta. |  | Pepíno Gold, 18.5.2010 Kdo pěstujete toto ovoce?V této zimě jsou rostliny v bytě už 30cm vysoké, chtěly by ven, ale zima to neumožňuje.Kdy se může dát ven, dnes jsem objevila mšice, asi se pepínu doma moc nelíbí.kde ho máte vy? |  | Sloupovitá jabloň Walz, 13.5.2010 Mám 2.rokem jablůňku, je asi 70cm vysoká a bohatě kvetla.Mám nechat vše růst nebo je nutno redukovat plůdky a kdy?Kolik takový stromek je schopem vyživit?Děkuji za odpověď.Markéta. |  |
 |
|
|
|