|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kočky v zahradě, 19.6.2010 Někde v Receptáři tuším bylo, že kočkám vadí mulčování truhlíku kakaovýma mušlema. Před týdnem jsem byla v jednom velkém zahradnictví a pytlík jsem tam viděla. Nemám vyzkoušené, ale pokud vám to vadí, zkusila bych jeden koupit a po záhonech je... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly doma, 18.6.2010 Vy jste mi s tím připoměl Flinstounovi, jak měli dole v lince pod dřezem za tímto účelem čuníka Nedovedu si dost dobře představit, jak míníte zamezit tomu smradu, co se z biologického odpadu line, po pár dnech nevynesení... celý příspěvek > |  |
|  | Fotogalerie zahradních jezírek, 17.6.2010  Dane, filtraci nepoužíváme žádnou. Jezírko už má kraje hodně zarostlé a jak je trošku vidět, nad ním je ještě jedno malé, autor mínil odkalovací Jenže mi máme přítok potůčkem přes pozemek a pokud jsou třeba lijáky, jako byly nedávno, teče... celý příspěvek > |  | O jakou jde chorobu, 17.6.2010 Ano, chlapi mají pravdu Takhle dopadl můj nově zasazený keřík klokoče, který mi zahradníci omylem postříkali. Už to,,nerozchodil". Čekala jsem po dva roky a pokaždé na jaře vyrašil jenom takhle. Koupila jsem raděj nový |  | Lilie, 16.6.2010 Lilií je sice celá řada, ale pisatelka dotazu jistě myslí lilii našich babiček, tedy lilii bělostnou (lilium candidum) - jiná snad tehdy ani v zahrádkách nebyla |  | Pavlonie plstnatá, 14.6.2010 My, jak jsem tu už psala, máme pawlovnii cca 10 letou, měla po tři roky nasazená poupata, ale ani jedinkrát nevykvetla. Pokaždé asi zmrznou a tak jak ty kuličky jsou, postupně do léta opadnou |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 13.6.2010  Opravdu hezké Dane Je vidět, že i na malém prostoru jde vybudovat hezké vodní dílko a strašně se tím zahrada obohatí. O vlahý vzduch, jiné druhy rostlin a živočichů Tady ukázka našeho: |  | Barva listů leknínu, 13.6.2010  Jezírko s lekníny máme čtvrtým rokem. Dva roky nic moc, vloni kvetly pěkně. Letos z jara jsem ke každému zapíchnula tyčinku - hnojivo na lekníny a nevím jestli to může být i tím, ale žasnu - jeden z nich měl najednou 18 květů! A to není nijak... celý příspěvek > |  | Listnáč na velmi mokré stanoviště, 8.6.2010  Ne, ne, nemyslím náletovky Mám dvě Youngii a tři už si nepamatuju, jak se jmenují kultivary, ale jako mladé měli kůru červenou a až teď se mění na bílou. |  | Jezírko napájené přírodním poůčkem, 8.6.2010 Spodní voda bývá tvrdá, ale než se dostane k Vám, dalo by se to snad nějak pořešit už v tom potůčku, třeba vhodným kamenivem. Já to mám řešeno dost podobně, ale napájené je to vodou (tedy asi) z potoka, která se k nám tlačí. Já mám problém spíš ten,... celý příspěvek > |  |
|  | Listnáč na velmi mokré stanoviště, 8.6.2010 Břízy jsou hezké, sama mám v zahradě 5. Akorát mají hodně agresívní kořeny a také blízko povrchu a k blízkosti domu se moc nedoporučují. |  | Jak vyčistit koupací jezírko?, 8.6.2010 Na zeolit jsem se ptala z důvodu, jestli by bylo dobré, prospěšné či dokonce potřebné, dát do jezírka alespoň několik zeolitových kamenů. Jinak už je hotové, mělčiny už jsou vysypané kačírkem. |  | Jak vyčistit koupací jezírko?, 8.6.2010 Naše jezírko, kdysi koncipované jako koupací ale ke 40cm pstruhům už nikdo nechce teď vypadá už jako rybník brčálník. Nemáme tam žádné čističky filtry ani nic podobné. Je průtočné. Horní spadané nečistoty odtékaly, ale teď už... celý příspěvek > |  | Něco na kamenech v jezírku, 7.6.2010 Jé, to je úchvatné, v životě jsem to neviděla To je jako z nějakého filmu o mimozemšťanech. Jsem fakt zvědavá, co to bude |  | Název květiny - jde o pryskyřník?, 6.6.2010 Ano. Je to upolín, tohle přímo čínský. Taky ho mám, je krásný. Akorát mě ještě nekvete |  |
 |
|
|
|