|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Znáte někdo tuhle kytku?, 11.7.2010 Děkuju Lído Já jsem si říkala, že buďto budete věět Vy a nebo pánové Josef či Stanislaw |  | Znáte někdo tuhle kytku?, 11.7.2010  Zdravím všechny, včera mi mamča na zahradě ukazovala kytku, jestli nevím, co jí tam vyrostlo. Nevím. Tvrdí, že ona tam nic takového nevysazovala. Znáte někdo tuto kytku? Je to letnička, trvalka, či nějaký keřík? Je to u spodu trošku zdřevnatělé..Díky... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá rostlina, 10.7.2010 Bohužel netuším, ale je to krása! Kde jste k tomu přišla paní Evo?? |  | Copak je to za škůdce?, 10.7.2010 Pane Romane, rozhodně jsem se Vám nevysmívala, jenom jsem řekla, že slunéčko sedmitečné to není - pokud vidím dobře na fotku. Larvy jiných slunéček a určitě ani ostatních brouků neznám, tak nebudu tazatele mást nějakým svým tipem. Jste... celý příspěvek > |  | Záhon trvalek s růžemi, 9.7.2010  Růžičky už bych nechala tam kde jsou, aby jste jim přesazováním náhodou neublížila. Jenom bych se, ale až na podzim, pokusila sesadit ty trvalky do skupinek - v tomto případě: jelikož máte asi růže různých barev, celý záhon už bych se snažila... celý příspěvek > |  | Copak je to za škůdce?, 9.7.2010 Tak nevím, jestli jsem slepá... ale tohle rozhodně jako larva slunéčka nevypadá, tedy sedmitečného. Možná nějakého jiného - ty neznám
Krytohlav (sp. Cryptocephalus, mandelinkovití) a larva slunéčka |  | Záhon trvalek s růžemi, 9.7.2010 Taky Radka, zdravím Nevím, jestli na záhonu opakovat jste pochopila správně. Opakovat by se měli kytky hlavně v tom, že by měli být sesazené do jedné skupiny ve více kusech - pokud vám tam vyjdou ty skupinky třeba dvě, vypadá to líp. Ale ne zase... celý příspěvek > |  | Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 9.7.2010 Co třeba nějaký kultivar denivky? Jsou i takové, co kvetou skoro do podzimu. Existují stránky - nějak denivky.cz - kde si můžete vybrat. Celé léto kvetou taky coreopsis (krásnoočka) ale trochu je slimáci taky ožírají.. |  | Něco jako borůvka?, 8.7.2010 Je to jak tady psal Pepík - lilek guineiský. Našla jsem o něm zmínku v článku o borůvkách Za syrova se jíst nemá, je mírně jedovatý-pokud není dostatečně vyzrálý, tak stejně jako rajčata obsahuje solanin. Používá se hlavně na ty... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 8.7.2010  Budu pokračovat v diskusi dál, ono se to pak špatně hledá
Eleno, jelikož jsem si tu přečetla o tom procvaknutém prstu dávala jsem svůj k němu velice obezřetně a ještě se mi pěkně klepal
Byla to strašná náhoda, vůbec by mně... celý příspěvek > |  |
|  | Vajgélie květnatá - kdy ostříhat?, 8.7.2010 Jak píše Lída - letos odkvetlé zkrátit, vyhnané nové ponechat - pokvetou příští rok. Já je loňský rok pokrátila, myslela jsem, že se líp rozvětví a letos mi málo kvetly Potom se vystříhávají 1-2 nejstarší větve u země. |  | Zázraky v zahradě, 7.7.2010  Takže druhý pokus - já ho nemohla na compu najít |  | Zázraky v zahradě, 7.7.2010 Já měla dneska setkání - hned se musím pochválit Nebylo to sice v zahradě, ale po cestě s pejsama k babči. Očůravali betonový el. sloup a když ho značkoval berňák, jak jsem po něm hodila okem, jestli už milostpán jde, vidím mu těsně za zády... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 7.7.2010 Mášenko, je hezká, u nás asi ještěrky už nejsou, kočky je nejspíš eliminovaly Jste si ale jistá, že ještěrka může z konvičky vylézt? Ještěrka stojící ve vodě - to se mi nějak nezdá |  | Jak casto krmite ryby?, 7.7.2010 My máme i pro pstruhy to co padá ke dnu, ale taky jsem jim koupila už v loni takové plovoucí, velikosti lentilek a ty jsou pro ty bezmála 40cm kusy akorát. Na padající ke dnu mi teď kašlou, potvory zmlsané Pro jesetera ještě máme právě to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|