|
Zazimování malého jezírka, 31.8.2010 K zimování leknínů-v pohodě mi přežívají zimu i v 40 cm hloubce takže v 60-70 je to bez jakých koliv problémů. |
 |
Říčka, potok, malý vodopád, 15.8.2010 zdravím, nápad s betonem a do něj položené kameny je dobrý, ale taky zaleží na průtoku čerpadla a šířce toho vodopádu, na 10 cm bych doporučil prutok asi 1000-2000 l/hod ať jde vidět a slyšet že tam nějaká voda teče. |
 |
|
 |
Melounoviště 2010, 10.8.2010 Ten cukrový bude nejspíše charentaiský meloun ohledně zralosti to neporadím. |
 |
Čerpadlo jezírka - stačí takový výkon?, 6.8.2010 Voda by se měla přečerpat tak 4-5 x za den a čerpadlo by mělo jet non-stop. |
 |
Melounoviště 2010, 14.7.2010  Zdravím, melounům počasí přeje rostou jako divé, přidávám nějaké fotky cukrových melounů |
 |
Neznámý živočich, 8.7.2010  Je to na 100% larva vášky, až bude starší vyleze na rostlinu a tam se během jednoho dne vylíhne, už mnohokrát jsem je pozoroval. |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 18.6.2010  Taky jsem kopal ručně, posílám pár fotek. |
 |
Fotogalerie zahradních jezírek, 14.6.2010 Tak to je skoro jako rybíník, pěkné, jakou používáte filtraci na takového obra? |
 |
Fotogalerie zahradních jezírek, 13.6.2010 Díky za pochvalu, jezírko jsme budovali před rokem, byla to spíše totalní rekonstrukce starého jezírka které bylo jako louže a v létě plné řas.Těším se na další fotky jezírek, ať mám co obdivovat.
S pozdravem Dan. |
 |
Fotogalerie zahradních jezírek, 12.6.2010  Tak tady jsou nějaké fotky mého jezirka. |
 |
|
 |
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 5.4.2010 zdravim uzenáře, mam docela docela dost lískoveho dřeva, je možné tímto dřevem udit? díky za odpovědi. |
 |
Zkušenosti s filtrací, 4.4.2010 Zdravím, jezirko mam asi 4 m3 jen pár rybek, tlaková filtrace sera T40 čerpadlo 6000 l/hod. jezirko je celý den na slunci a řasama nemám moc problémy, ohledně filtrace-na to že je to tlaková filtrace tak je tam dost prostoru na filtrační média (40... celý příspěvek > |
 |
Krokusy, 2.4.2010 Dobrý den, také mám doma fialové krokusy a už odkvétají... květy už jsou povadlé a listy-šlahouny už skoro celé suché... mohu už je dát na zahrádku? Děkuji. Renata |
 |
Roubování melounů a okurek, 28.3.2010 Zdravim, je možné roubovat melouny na tykev olejnou? Zdá se mi že roste docela dobře, i kořeny ma silné je odolna vuči plísním, spíše jde o to jestli se na to meloun chytne kvůli "příbuznosti" Děkuji za odpověď? |
 |
Oprava motoru slavia jednoválec diesel, 28.3.2010 A nevíte jestli by to šlo zpravit? nebo se musí koupit nová? Děkuji |
 |