Příspěvky uživatele - 29.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lis na ovoce - vyroba mostu/stavy, 16.8.2010
Výhodou lisování doma je čistota, odstranění nahnilých jablek, vlastní sortiment s dopadem na chuť moštu. Drť z jablek je obohacením kompostu, žížalky si pochutnají.
Promísení kompostu, 14.8.2010
Dle mých poznatků má několikaletý kompost na svém vrcholu dvoumetrové byliny. Ty bych použil do základu nového kompostu. Předpokládám, že tazatel se nemíní honosit velikou hromadou kompostu, jako sedláci v předminulém století ve Švýcarsku hromadou... celý příspěvek >
Hniloba plodů broskví, 14.8.2010
Dnes jsem sklízel broskve San Haven. Polovička byla po napíchnutí nahnilá, moniliozní. Na broskvoních u mě řádějí vosy a mravenci. Malvazinka byla také napadená, o letních hroznech nemluvě. 
Skladování česneku - poraďte, jsem začátečník, 14.8.2010
Sklízel jsem lońský i předloňský současně. Předloňský byl o poznání menší na průměru. Kvalita dobrá.
Promísení kompostu, 14.8.2010
A nakládat bagrem?
Promísení kompostu, 13.8.2010
Odebral bych povrchovou vrstvu a tím bych se dostal na použitelný kompost.   Nechá se trochu promíchat jeho výběrem při nakládání na kolečko a při vysypání a rozhrnutí v místě použití. Nepřidělával bych si starosti.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika