|
Příspěvky uživatele - 57.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba - škůdce?, 27.4.2011 Ještě bych se chtěla zeptat... Byla jsem se na jedli podívat a odhaduji výšku spíše tak na 6 - 7 metrů. Tak nevím s tím postřikem . Jaký bude tedy její osud, pokud postřik nezabere? Skončí jako opelichaná? |  | Choroba - škůdce?, 27.4.2011 Děkuji za radu. Zkusím tedy stříkat. Jsem zvědavá jestli ty potvůrky umořím. Jedle je hodně hustá a dost velká. |  |
|  | Choroba - škůdce?, 26.4.2011 Děkuji za odkaz. Vše jsem přečetla, ale o moc moudřejší nejsem. Co tedy mám dělat? Prořezat napadené větve, no to nevím, asi by ze stromu moc nezbylo. A použití nějakého postřiku (jakého nevím) píší, že není úplně účiné. Co tedy radíte? |  | Choroba - škůdce?, 26.4.2011  ... ještě jedna |  | Choroba - škůdce?, 26.4.2011  Dobrý den. Na zahradě máme asi 4m vysokou jedli, jestli se nepletu. Letos začaly konce větví osychat a je na nich něco jako plíseň, ale ne suchá a černé tečky. Naomak je to lepkavé, možná pryskyřice. Nevím jak to lépe popsat. Přikládám foto. Jestli... celý příspěvek > |  | "Život" pod výtokem z filtrace, 12.8.2010 Já to mám také jak u výtoku z filtru, tak i přímo v něm - v místě vyústění. Taky nevím co to je |  | Jakou UV lampu?, 9.6.2010 Dobrý den. Máme jezírko cca 10m3. Skoro celý den na něj svítí sluníčko. Máme asi 3 roky lampu UV-C TL 55W, jenže nám do ní začala téci voda (odešla zářivka, potom i další...) a zatím bez úspěchu jsme sháněli náhradní těsnění. Manžel už... celý příspěvek > |  | Něco na kamenech v jezírku, 8.6.2010 Tak já bych to tipla na vajíčka nějakých vodních šneků. Nám se takhle hezky množí plovatky bahení. Napřed je to celé průsvitné, potom malé černé tečky a potom šnečci |  |
 |
|
|
|