Příspěvky uživatele - 194.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sadíte už česnek?, 31.10.2010
přesně tak, ještě je dost teplo na sázení..
Nejchutnější rajčata, 22.9.2010
pěkné fotky..Taky jsem vzala nějaká semínka cherry odrůd z marketu, ale obávám se, že jsou to hybridy..:(
Jahodárny, 30.8.2010
Před třemi dny došla sadba z Turnova..posláno obchodním balíkem, takže do 24 h..Krásné sazenice, v každém balíku navíc..a ještě prémiová novinka..bralo nás to celkem 6 a jsme moc spokojeni.Ještě v den odeslání poslali SMS.
Melounoviště 2010, 30.8.2010
pěkná úroda..:) u nás by asi neuzrály
Prosím o identifikaci odrůdy, 30.8.2010
Děkuji moc..
Prosím o identifikaci odrůdy, 30.8.2010 Obsahuje fotku
Strom je starší, hojně plodící, ještě není zcela zralý, ale hodně opadává..co je to za odrůda?
Serina - celero petržel, 21.8.2010
Škoda, našla jsem pod názvem MITSUBA..semena nabízí AEV.-VS
Pnoucí jahody, 19.8.2010
Zajímal by mně název odrůdy, mohla by jste prosím uvést?
Serina - celero petržel, 17.8.2010
pastinák je kořenová zelenina, výborná..toto se pěstuje na nať..nevymrzá, je možno i během zimy sklízet.
Serina - celero petržel, 17.8.2010
pěstujete někdo?
Nejchutnější rajčata, 9.8.2010
Krása, bydlíte asi v lepším místě..tady, v Litomyšli, budu muset vymyslet nějaký přístřešek.Semena mám od p. Rezla, takže doufám, že na rok budu mít dobrá rajčata.Letos mně zklamaly..odr. Tipo-nejenže praská, ale chuťově horší snad než z... celý příspěvek >
Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 6.8.2010
děkuji moc, zjara to prozkoumám, ted už je zatažený100%
Odruda?, 30.7.2010
Jedná se o dost starý strom, neudržovaný..je obsypaný malými plody.Já váhám, jestli ho zmladit, nebo odstranit úplně..chutná dost neutrálně, ale zase ta rannost.. Děkuji vám za pomoc při určení odrůdy.
Odruda?, 30.7.2010
Děkuji, v ovocných odrůdách se nevyznám.:)
Stáleplodící jahodníky, 29.7.2010
krásné rostliny..
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika