|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez Castor CB43DS, 26.9.2010 Používáte před startem primer? Ještě bych doporučil si ověřit, zda obohacení - klapka přesně dosedá. Při studeném startu musí být sytič naplno - tedy sytičová klapka uzavřena. |  | Jaká pila, 25.9.2010 Vycházím z technických dat pil J na jeho stránkách s návody porovnávaných pil např. PS 420C (PS 460/500 by se měly srovnávat s J 2250, ale ty jsou vším někde jinde). Přitom řetěz H30 je 0,325 1,3 mm, přesto s ním 2240-2250 dosahuje 17,3 m/s při max.... celý příspěvek > |  |
|  | Itest, 20.9.2010 Výsledek ale přesto dost lidí potěší, alespoň těch, kteří pilu hodnotí podle třeba tohoto testu. H 353 je přesto kvalitní pila, ale technicky už zastaralá, zejména řetězové kolo spojkou ven je historie u současné moderní techniky. Navíc je opravdu... celý příspěvek > |  | Sekačka s pojezdem nebo bez, Stiga nebo Honda, 15.9.2010 Nezlobte se, ale to je hloupost. Sekačka s pojezdem a na takové ploše je významné ulehčení práce. Pokud se Vám to zdá, jako lenost toho, kdo sekačku s pojezdem má, tak jste vedle. Není důležité se u každé práce nadřít, ale některé práce jsou více... celý příspěvek > |  | Uhnívání naroubovaného kaktusu, 11.9.2010 Máte pravdu na mobilu a ještě k tomu na slunci jsem to dobře neviděl. Tady bych to viděl na okamžité oddělení napadené části rostliny až do míst, kde není změna barvy a ještě trochu dál a nechat zaschnout. Nevím, co z toho bude za okrasu a jestli to... celý příspěvek > |  | Uhnívání naroubovaného kaktusu, 11.9.2010 Tady je důležité, co je hnilobou poškozeno. Na obr. to jasně nevidím, ale pokud je to kořenový systém, tak je nutné kořeny zkrátit, nemocné odstranit, nechat zaschnout a zasadit do písku s malým podílem zeminy a nezalévat, kaktus umístit do... celý příspěvek > |  | Potrebujete nieco opravit?, 6.9.2010 Spletl jsem se ještě víc, než jsem si myslel. Nebudu Vám dávat otázky, na ty zásadně neodpovídáte. Tak jen konstatuji, nevím kde jsem tady psal o Dolmaru a o tom, že jste prodejce. Asi máte jiný monitor než já. Já tam mezi řádky nic nemám a ani si... celý příspěvek > |  | Potrebujete nieco opravit?, 6.9.2010 Jestli tomuto věříte, tak se nedivím, proč se s Vámi v mnoha názorech neshodnu. Uznejte sám, navštěvuji průběžně asi 3 servisy, kde mám známé, nebo něco potřebuji. Jsou to kvalitní servisy, kterým lidé věří a jsou pořád zavaleni opravami. Čekací doba... celý příspěvek > |  | Motorové pily Opem, 5.9.2010 OPEM je nyní Active. Měl jsem shodou okolností K1 a neřezala špatně. Ale sehnat díl bylo unikum (ještě pár použitých součástek mám, ale jsou k ničemu) a navíc to byl takový pokus se tu uchytit. Potom jsem sehnal kontakt někde kolem Jeseníků, že tam... celý příspěvek > |  | Zhasínání křovinořezu, 3.9.2010 Jak to, že to ani jedna možnost nebyla. Příspěvky nad Vaším uvádějí nedostatek paliva. To, že je prasklá hadička, tak to je AD1 všech oprav, ovšem příznaky zde byly uvedeny. |  |
|  | Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1, 3.9.2010 Snažil jsem se několikrát dříve vysvětlit, že takové "přístroje " jsou nekvalitní a velmi poruchové. Mnoho majitelů to ani nepřizná, neboť se nechtějí ztrapnit před kamarády, že něco takového mají a řeší závady a reklamace. Ale nyní jsem už... celý příspěvek > |  | Práce s křovinořezem, 28.8.2010 Nesmí se použít při sečení. O žádném tlačítku, které by aretovalo chod motoru křovinořezu během práce nevím. To tlačítko /aretace je tam pouze pro snadnější start. Při těch otáčkách byste stejně sekat nemohl, neboť je to tzv. půlplyn, a na ten se... celý příspěvek > |  | Práce s křovinořezem, 28.8.2010 Je to představa daného majitele, že motoru stálé vysoké otáčky škodí, stejně, jako např. u auta, když jedete z kopce a necháte např. 3 stupeň a mohlo by se jet na 5 stupeň. Jenže u těchto přístrojů je to o jiném motoru a jiném pracovním režimu.... celý příspěvek > |  | Práce s křovinořezem, 28.8.2010 Seče se v plné zátěži s plným plynem. Jsou situace, kdy je třeba snížit otáčky, ale nad záběr spojky při sečení kolem předmětů, které nechceme poškodit. Neustálé změny otáček motoru nesvědčí, musí neustále překonávat větší vnitřní odpory, není... celý příspěvek > |  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 22.8.2010 Tady je důležité, že víte, kde může být chyba a také jste schopen tu chybu přiznat a poučit se z ní. Je hodně lidí, kteří to zaběhlé před x lety nejsou schopni změnit a nedají si poradit. Ale to je jejich problém. |  |
 |
|
|
|