Příspěvky uživatele - 106.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o nazev stromu, 18.7.2010
dekuji za pomoc,
Prosim o nazev stromu, 18.7.2010 Obsahuje fotku
prosim pomoste mi potrebovala bych nazev tohodle stromu
Čemeřice, 2.6.2010
Dobrý den, chci se zeptat, zdali se můžou ted ostříhat listy čemeřice?
Brambořík - zahynul?, 25.5.2010
Vím, že má mít období klidu, ale zdá se mi to moc dlouho od poloviny prosince.Vždy jsem ho zalévala do misky nebo mam do hlíny.
Brambořík - zahynul?, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám asi rok brambořík, krásně   a dlouho rostl a kvetl 15 až 20 květu.Před vánocemi ale začal odkvétat a usychat a do ted neobrazil.Děkuji
Jak seříznout ibišek, 25.5.2010
Tenhle ibišek je právě z toho polámaného.Je první, tak jsem se ptala jak dál.Mužu počkat až odkvete?Ten polamaný totiž dlouho nekvetl, mám ho asi moc v teple, tak si to užívám.
Jak seříznout ibišek, 25.5.2010
Děkuji za radu, zkusím to, uvidím,co z nich vyroste.J.
Jak seříznout ibišek, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, chci se zeptat, jak seříznout mladý ibišek/foto/ do stromečku nebo aby se rozvětvil.Děkuji.Mám ještě problém,polámal se mi starší ibišek,co s ním.
Červené tečky nebo skvrnky na listech, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, na listech hrušky Clappova se objevily už 2 rokem červené tečky nebo skvrny.Řekla bych, že rez to není.Děkuji
Krokusy, 7.4.2010
Dobrý den, mám 2 rokem fialové krokusy na zahradě a pokaždé vylezou jen listy.nyní mi vykvetl jen jeden květ.Koukala jsem na cibulky a z jedné cibulky vyléza více listu, zřejmě se množí.Ale proč nekvetou.Děkuji Jitka
Muškaty, 2.4.2010
dobry den chtela bych skusit pestovat muškaty.mohli byste mi poradit - mužu so vzit hlinu ze zahradky a jak je rozmnožovat, atd..       dekuji michala
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika