Dobrý den, mám 2 rokem fialové krokusy na zahradě a pokaždé vylezou jen listy.nyní mi vykvetl jen jeden květ.Koukala jsem na cibulky a z jedné cibulky vyléza více listu, zřejmě se množí.Ale proč nekvetou.Děkuji Jitka
Dobrý den, prosím poraďte, jestli mohu krokusy, které mě nyní vykvetli doma, dát již teď do venkovního truhlíku. Bojím se, aby nezmrzli. Chtěla jsem je mít na Velikonoce, ale to asi tak dlouho nevydrží.
jestli už vám kvetou tak do velikonoc už budou odkvetlé normálně jsou krokusy velice otužilé květinky ale protože vám vykvetly doma tak jsou zchoulostivělé a bylo by lepší aby dokvetly někde na verandě a poto je teprve zasadte do zahrádky
Dobrý den, také mám doma fialové krokusy a už odkvétají... květy už jsou povadlé a listy-šlahouny už skoro celé suché... mohu už je dát na zahrádku? Děkuji. Renata
Dobrý den, mám 2 rokem fialové krokusy na zahradě a pokaždé vylezou jen listy.nyní mi vykvetl jen jeden květ.Koukala jsem na cibulky a z jedné cibulky vyléza více listu, zřejmě se množí.Ale proč nekvetou.Děkuji Jitka