|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak naučit štěně do boudy, 28.1.2011 Teď už to asi nebude tak jednoduché... My jsme štěňátko dali do boudy hned první den, co jsme je přinesli domů. Měl s sebou ručníček od maminky, dostal tam hračku a propocené moje ponožky na odpis. Šoupla jsem ho do boudy, seděla s ním u vchodu... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 25.1.2011  Máme jenom pstruhy (chtěli jsme dravé ryby, kvůli komárům, jenomže tyhle zdegenerované potvory žerou hlavně granule ) čtyři ostroretky (prý kvůli řase, kterou ale nejspíš vůbec nežerou ) zmiňované jesetery a pár kusů něčeho z... celý příspěvek > |  |
|  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.1.2011  No, v plánu byl takový přírodní biotop, pokud možno bezzásahový (ne z lenosti ) aby si tam živočichové našli cestu a udržovali si tam rovnováhu Bohužel jsme na štěrku, takže folie taky poměrně příkré břehy. Přítok (i odtok)... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.1.2011  Dobrý den Jardo, líbí se mi, jak to jezírko máte pojato vědecky - máte to takové supermaxiakvárium Já už jsem to sem někam psala: do nevého jezera jsme koupily pstruhy a jesetery. K pstruhům jsme dostali granule na krmení - na jesetery se... celý příspěvek > |  | Kdo zná tuto rostlinku, 24.1.2011  Ano, krátkověká trvalka, ale spolehlivě vysemeňuje a obnovuje se. První rostlinky jsem koupila v zahradnictví a teď už se mi množí sama. Má hezkou blankytnou barvu a v zahradě vypadá opravdu pěkně. |  | Větve jehličnanů na záhony, 19.12.2010 Veruno, jste na tom s hortenziema stejně jako já, mě v zahradě taky vykvete jedině tahle Tomu, že jste se s ní ještě nesetkala se nedivím, je to celkem novinka a každým rokem se k nám dostane pár takových novinek, se kterýma... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svoji zahrádkou, 13.12.2010 Jé, to máte krásné... Vy jste nějaký zámecký zahradník, ne? Já sice na načinčané zahrádky sama nejsem, ale když to někdo má, tak to obdivuju - tu práci i tu invenci Já jsem ráda, že to smýknu, jakž takž rovně |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 2.12.2010  Zrovna ráno mně napadlo, že se hodím takovouhle fotku. Tak jste mně předběhl(a) |  | Řezání gladiol, 30.11.2010 Nejsem žádný šlechtitel, ale tohle mi přijde jako kravina. To už si tam snad někdo přimyslel... Vyloženě se to doporučuje, jak píše KUKY - kvůli přenosu virové infekce a tím znehodnocení a likvidaci rostlin. |  | Příjem tekutin v zimě?, 29.11.2010 Fakt jo? Tak to jsem netušila... Jenže nám v garáži studená teče až po odpuštění minimálně 20litrů a to se mi moc nechce |  |
|  | Příjem tekutin v zimě?, 28.11.2010 Existují nějaké elektricky vyhřívané misky na vodu - kdysi to řešil Přéma v Receptáři. Nepátrala jsem po tom, neboť jsem doma, tak mám čas vodu měnit a doplňovat. Většinou zamrzne spíš přes noc, to je problém, ale psi to snad přežijí. V kotci je... celý příspěvek > |  | Keře na jižní svah, 22.11.2010 Dobrý den Tedy nechci Vás brzdit v,,rozletu", ale osobně si myslím, že suchý, slunný svah a stálezelené keře s velkými listy, vysoké - se dost vylučuje. Všechny keře do sucha - namátkově: ořechokřídlec, perowskie, levandule... se... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 20.11.2010 Co dělala s myškama babiččina Micka nevím, jen ráno byl vždycky výřad přede dveřma Některé i snědla, zůstavali po nich zbytky. Naše kočka dělá totéž co Vaše - pohraje si s ní (ale nemám povahu to sledovat) ano, občas jí myška... celý příspěvek > |  | Odčervování, 19.11.2010 Odčervuju tím, co nabídne lékárna a snažím se to střídat. Mám psy a kočky, takže se u nás už objevila i tasemnice. A protože i krmím syrovým masem, snažím se dodržovat cca čtvrtletní intrval. |  | Syrová a klasická strava pro psa, 17.11.2010 Mám psa taky 50kg a bez vážení odhadem dostává cca těch 1,4kg jak píšete - ve dvou denních dávkách Masa s kostí tam je asi přes půl kila, zbytek zelenina, přílohy a k večeři těch 500g granulí. Budu muset trošičku přidat masa, ubrat zbytku.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|