Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naučit štěně do boudy, 28.1.2011
Teď už to asi nebude tak jednoduché... My jsme štěňátko dali do boudy hned první den, co jsme je přinesli domů. Měl s sebou ručníček od maminky, dostal tam hračku a propocené moje ponožky na odpis. Šoupla jsem ho do boudy, seděla s ním u vchodu... celý příspěvek >
Proč mě uhynuli jeseteři?, 25.1.2011 Obsahuje fotku
Máme jenom pstruhy (chtěli jsme dravé ryby, kvůli komárům, jenomže tyhle zdegenerované potvory žerou hlavně granule  ) čtyři ostroretky (prý kvůli řase, kterou ale nejspíš vůbec nežerou  ) zmiňované jesetery a pár kusů něčeho z... celý příspěvek >
Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.1.2011 Obsahuje fotku
No, v plánu byl takový přírodní biotop, pokud možno bezzásahový (ne z lenosti  ) aby si tam živočichové našli cestu a udržovali si tam rovnováhu  Bohužel jsme na štěrku, takže folie taky poměrně příkré břehy. Přítok (i odtok)... celý příspěvek >
Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.1.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den Jardo, líbí se mi, jak to jezírko máte pojato vědecky - máte to takové supermaxiakvárium  Já už jsem to sem někam psala: do nevého jezera jsme koupily pstruhy a jesetery. K pstruhům jsme dostali granule na krmení - na jesetery se... celý příspěvek >
Kdo zná tuto rostlinku, 24.1.2011 Obsahuje fotku
Ano, krátkověká trvalka, ale spolehlivě vysemeňuje a obnovuje se. První rostlinky jsem koupila v zahradnictví a teď už se mi množí sama. Má hezkou blankytnou barvu a v zahradě vypadá opravdu pěkně.
Větve jehličnanů na záhony, 19.12.2010
Veruno, jste na tom s hortenziema stejně jako já, mě v zahradě taky vykvete jedině tahle  Tomu, že jste se s ní ještě nesetkala se nedivím, je to celkem novinka a každým rokem se k nám dostane pár takových novinek, se kterýma... celý příspěvek >
Pochlubte se svoji zahrádkou, 13.12.2010
Jé, to máte krásné...  Vy jste nějaký zámecký zahradník, ne?  Já sice na načinčané zahrádky sama nejsem, ale když to někdo má, tak to obdivuju - tu práci i tu invenci  Já jsem ráda, že to smýknu, jakž takž rovně 
Fotogalerie zahradních jezírek, 2.12.2010 Obsahuje fotku
Zrovna ráno mně napadlo, že se hodím takovouhle fotku. Tak jste mně předběhl(a) 
Řezání gladiol, 30.11.2010
Nejsem žádný šlechtitel, ale tohle mi přijde jako kravina. To už si tam snad někdo přimyslel... Vyloženě se to doporučuje, jak píše KUKY - kvůli přenosu virové infekce a tím znehodnocení a likvidaci rostlin.
Příjem tekutin v zimě?, 29.11.2010
Fakt jo? Tak to jsem netušila... Jenže nám v garáži studená teče až po odpuštění minimálně 20litrů a to se mi moc nechce 
Příjem tekutin v zimě?, 28.11.2010
Existují nějaké elektricky vyhřívané misky na vodu - kdysi to řešil Přéma v Receptáři. Nepátrala jsem po tom, neboť jsem doma, tak mám čas vodu měnit a doplňovat. Většinou zamrzne spíš přes noc, to je problém, ale psi to snad přežijí. V kotci je... celý příspěvek >
Keře na jižní svah, 22.11.2010
Dobrý den  Tedy nechci Vás brzdit v,,rozletu", ale osobně si myslím, že suchý, slunný svah a stálezelené keře s velkými listy, vysoké - se dost vylučuje. Všechny keře do sucha - namátkově: ořechokřídlec, perowskie, levandule... se... celý příspěvek >
Kočky v zahradě, 20.11.2010
Co dělala s myškama babiččina Micka nevím, jen ráno byl vždycky výřad přede dveřma  Některé i snědla, zůstavali po nich zbytky. Naše kočka dělá totéž co Vaše - pohraje si s ní (ale nemám povahu to sledovat) ano, občas jí myška... celý příspěvek >
Odčervování, 19.11.2010
Odčervuju tím, co nabídne lékárna a snažím se to střídat. Mám psy a kočky, takže se u nás už objevila i tasemnice. A protože i krmím syrovým masem, snažím se dodržovat cca čtvrtletní intrval.
Syrová a klasická strava pro psa, 17.11.2010
Mám psa taky 50kg a bez vážení odhadem dostává cca těch 1,4kg jak píšete - ve dvou denních dávkách  Masa s kostí tam je asi přes půl kila, zbytek zelenina, přílohy a k večeři těch 500g granulí. Budu muset trošičku přidat masa, ubrat zbytku.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika