|
Co to je?, 20.8.2011  Mohl by mi prosím některý ze znalců sdělit o jakou rostlinu se jedná?
Omlouvám se za nekvalitní snímek, ale pořizoval jsem jej mobilem na značnou vzdálenost.
Předem děkuji. |
 |
Pachypodium lamerei, 6.7.2011  Dobrý den byl jserm odkázán na zdejší stránky.také mám doma palmu madagaskarskou-pachypodium a mám ten problém, že veškeré nové listečky co vyraší začnou hnědnout, zčernají a uschnou ani jeden se nechytí.tak bych potřeboval poradit co s tím?někde... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nevlastnite někdo křovinořez Talon? Potřebuji pradit, 14.6.2011 Po šesti letech popraskaly palivové hadičky. Sehnat nové je nadlidský úkol.
Ještěžě pracuji ve firmě, která se výrobou hadiček zaobírá. |
 |
Jak dlouho klíčí mračňák?, 11.6.2011  Mám už dva druhy mračnáku a nevím kde mám hledat semena. Mohla by jste mi poradit. Děkuji Katka |
 |
Mulčovač Vari Huricane, 8.5.2011 Mám zkušenosti s mulčovačem F-600. Překvapila mě velmi dobrá schopnost zapravení mulčované trávy do trávníku při výšce trávy do 30cm. S mulčovačem se dá zlikvidovat tráva na nejnižší pracovní výšku 50mm. Na nižší strniště je to práce již pro... celý příspěvek > |
 |
Mulčovač Vari nebo Dakr?, 8.5.2011 Mám prvotní zkušenosti s mulčovačem F-600. Trávu do 30cm zlikviduje a zapraví do trávníku na 2. a 3. rychlostní stupeň bez větších obtíží. Při větší výšce nebo větší hustotě trávníku je nutno počítat i s provozem na 1. převodový stupeň. Prozatím jsem... celý příspěvek > |
 |
Jetel v trávníku, 17.7.2010 střikej večer, když už slunce zapadá a není silné, dobré je, když příští ten má pršet, protože pak ty rostliny dřív pojdou |
 |
Listy na hrušních, 20.5.2010 Loni jsem vysázela sádek. Mám tam 4 ks hrušní, různé. Ostatní stromky po ostříhání větví krásně obrazily zdravými listy, ale všechny hrušně mají zavynuté lístky, nevidím tam ale žádného parazita. Listů je málo a pokud se rozvynuly, tak jsou... celý příspěvek > |
 |
Čím se teď na jaře hnojí ovocné stromky?, 15.3.2010 Děkuji |
 |
Čím se teď na jaře hnojí ovocné stromky?, 15.3.2010 Na podzim jsem vysadila 20 polokmenů. Dodavatel tvrdil, že nemám dávat do připravených jamek nic než vodu a zeminu na zasypání. Sádek mám ale na navážce a půda ke kořenům přidaná mi také připadala chudá. Byla to z budoucích základů pro domy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kysané zelí, 29.11.2009 moje zkušenost s vodou ve žlábku.Vždy, když se kvašení nastartuje odnáším zelák do sklepa, kde je nižšší teplota a několikrát se mi stalo, že ochlazením se voda vsávala do vnitř zeláku a to se stalo i po skončení kvašení a skladování.Proto, když se... celý příspěvek > |
 |
Řízky z vinné révy, 2.10.2009 Mohl bych se zeptat, jak tyto zapíchané "klacíky" první rok přezimujete? Udělal jsem totiž to samé, dlouho se nic nedělo, až někdy v květnu vyrašily první lístky. Teď jsou rostlinky cca 20cm vysoké a mám obavu aby nezmrzly případně je... celý příspěvek > |
 |
Likvidace řas v malém jezírku, 5.9.2009 Já jsem použila podle nějakého příspěvku zde nebo reklamy Tetra Pond AlgoRem, nějaký bio čestič vody.Nalila do jezírka a během půl hodiny se řasy zdrcly, vyplavaly na hladinu, sebrala jsem to sí´tkou a od té doby(je to už 2měsíce)mám jezírko... celý příspěvek > |
 |
Skalka nebo suťový záhon?, 21.8.2009 Máme před domkem rovný pozemek 3,5 x 7 m na převážně jižní straně. Chceme jakž takž "bezúdržbovou" zahrádku. Pozemek jsme důkladně odplevelili a pokryli netkanou textilií. Můžeme na ni navézt jak mulčovací kůru, tak i štěrk... celý příspěvek > |
 |
Stavba dřevěného plotu - prosím poraďte, 11.8.2009 díky, plot vypadá hezky... a latě jste na sloupky přidělával na úhelníčky? z fotky to není moc vidět |
 |