|
Co vaše réva? (2013), 11.5.2013 Tak už můžeme začínat panikařit.Meteorologové hlásí mrazíky.Jak ochráníme naší révu?Máte nějaký nápad? |
 |
Co vaše réva?, 4.11.2010 Dobrý den.
Tak mi dnes napad nápad.Loni mi všechny vysazené sazenice pomrzly.Letos jsem je znovu zapěstoval.Pruty jsou krásně silné a protože meteorologové straší že bude krutá zima napadlo mi pruty nějakým způsobem zateplit.(něčím omotat atd.)Šlo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co vaše réva?, 13.7.2010 Dobrý den. Co teď?Sazenice jsem pečlivě vyvazoval ke kůlu, zaštipoval zálistky.Nyní mám vždy jeden prut a skoro u každé sazeni má až 4m.Co mám dělat? Už ho mám zaštípnou, nebo nechat růst? |
 |
Rybíz - Jonkheer van Tets, 29.6.2010 Dobrý den.
Zítra odjíždím na dovolenou na dva týdny a nevím si rady.Rybíz Jonkher van Tets je už krásně červený, ale ještě mu podle mého názoru trochu chybí.Otazka zní: Vydrží ty dva týdny ještě bez poškození, nebo ho mam raději otrhat?Mám poprvé... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva?, 23.4.2010 Žebrák |
 |
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 1.4.2010 Kolega mi kupoval u Krauzovích sazenice révy.Sazenice jsou pěkné, dostal jsem k nim také návod na pěstování.Jediné co mi zkazilo náladu je, že nebyly sazenice označené(co je to za odrůdu).Tak doufám že to ten Vostorg je. |
 |
Odrůdy paprik, 19.2.2010 Mejku jsem taky vyzkoušel.Je to krásná velká paprika, ale je náročna na zálivku a hnojení.Když se jí nedostává plody hnijou.Další nevíhodou je že se prvních plodů dočkáte velmi dlouho.
Nyní už pár let pěstuji "FOLIKU" a je super.nenáročná,... celý příspěvek > |
 |
Postřiky a hnojiva, 16.2.2010 Dobrý večer.
Mám založenou stěnu šesti sazenic révy vinné prvním rokem(různé stolní odrůdy).Réva krásně vyrostla a protože se blíží doba postřiků a hnojení potřeboval bych poradit seznam postřiků a hnojiv které si mam koupit, abych je měl doma... celý příspěvek > |
 |
Matilde - podnož P779, 13.10.2009 Byla na ní sleva 270kč na 150kč v kontejneru asi 1m vysoká.Takovej slaboučkej ubožáček.Tak snad poroste. |
 |
Vinná réva Prim, 10.4.2009 Krásná odpověď se kterou velmi souhlasím. |
 |
|
 |