Příspěvky uživatele - 7.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vápno na všechno?, 13.10.2009
Děkuju za radu. Přidám.
Ještě mě napadlo - co to hodně zalévat? Že by se vápno pískem dřív procedilo z dosahu kořenů...
Ono to bylo doposud všechno celkem zdravé, tak to snad přežije. Bude to teď vesměs utlumené v ´umělém spánku´ a do jara to doufám ten náš štukový písek (zemina) nějak schroupe .
No - dávku dostalo všechno Navíc pak hned pršelo, tak už to ani od těch nejohroženějších neodhrabu Jsme tady na písku (hodně sucho), přesto zamechovaní. Manžel si liboval, jak prý mech před tím vápnem zdrhal.
Manžel obešel s pytlem vápna celou zahradu - ovocné stromy, thuje, cypřiše, borovice, dřiš´tály, hlohyně, habry, jahody, budoucí zeleninový záhon, rododendrony, trávu. Kde mám díly tomu čekat problémy ? Nebo je to OK?
Živý plot z travin?, 11.10.2009
Traviny, které znám, nejsou stálezelené - tj. na jaře celý cyklus začne odznovu. Suché traviny obsahují mraky křemíku, takže se to dost špatně likviduje (tupí to nůžky). Jsou navíc dost invazivní - na jednom místě je udržíte jenom velkým... celý příspěvek >
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009
... takže, pokud chci, aby mi v květníčku zůstala pouze jedna sazenička, musím ostatní vyškubnout, a to tak, že do levé ruky uchopim květináček a pravou rukou, nejlépe dvěma prsty, chytnu stonek nechtěného semenáčku a tahem vzhůru vytáhnu malý... celý příspěvek >
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009
Ták DoktoRe dobře, je vidět, že se jen tak odbýt nedáte. Podívejte, ty Vaše pecičky z mandarinek, pomerančů atd. nejsou žádnou velkou vzácností, takže jestli děláte dobře s tou vatou, na tom ani tak nesejde, když to nevyjde, riskujete maximálně to,... celý příspěvek >
Rychlost pojezdu, 18.5.2009
OPRAVA!!! 17.5. v 11:27 jsem měl příspěvek, kde jsem uvedl, že jsem chtěl dát větší řemenici nad převodovku. To je chyba! Tím by se rychlost snížila. Naopak bych musel dát menší, což je problém proto, že už takhle má řemínek malý úhel opásání a tímto... celý příspěvek >
Hnojení jehličnanů s podsypem kůry a textilií, 17.3.2009
Potřebovala bych poradit nejvhodnější způsob hnojení jehličnanů. Mám pod nimi na zemi textilii a na ní asi 10 cm drcené kůry. Které hnojivo se lépe (pokud vůbec) dostane ke kořenům rostlin - tekuté nebo granule? Nevsákne se to spíš do kůry a zbytek... celý příspěvek >
Začínáte roubovat?, 16.3.2009 Obsahuje fotku
Vašku, souhlasím s Vámi,   spousta lidí zbytečně zakládá nová vlákna místo aby nejdřív 5 minut hledali v archivu... Bohužel Internet je i o tomhle mumraji a lidi asi nepředěláte, ani kdybyste je mlátil lopatou přes hlavu. Máte-li už... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 10.3.2009 Obsahuje fotku
S manželkou přemýšlíme již několik let co je to za rostlinu. Ukořistil jsem ji při jedné návštěvě, asi před 8 lety. Majitelka už nežije, pěstovala ji v květináči jako stromek, přes léto byla venku. Bohužel se už název nikdy nedozvím. Zajímalo by nás,... celý příspěvek >
borovice lesní, 14.4.2007
Lze borovici např.řezem zpomalit nyní je asi 5m je hezká ale obávám se větší výšky.
Fialová růže, 27.3.2007
Nejen že je pnoucí, ale moje má šest metrů a kvete pouze jedenkrát, květy jednoduché s očkem.
Jabloně odolné proti nemocem, 27.3.2007
Mám na zahradě starou odrůdu Breuhanovo jestli to nepíšu blbě,které je pro mě přes všechny moderní odrůdy v dané lokalitě(jílová půda.300m) to nej.Moc netrpí strupovitostí,na skládce se nekazí,má stejnou chuť od sklizně až do teď kdy jí začíná... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika