|
Hosta - hnědé okraje, 2.5.2016 Letoss mi omrzly listy u hosty, myslíte, že má šanci se vzpamatovat a znovu obrůst?: |
 |
Co je to za kytičku?, 30.5.2015 děkuji Eva |
 |
|
 |
Co je to za kytičku?, 30.5.2015  Znáte prosím název kytičky?
|
 |
Růže, 14.6.2014 Prosím lze přesadit růži starou tak 7 let?? Máte někdo zkušenosti?
|
 |
Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 12.6.2014 Dasjí se přesazovat růže stré tak okolo sedmi let? V kterém období:? |
 |
Určení rostliny, 14.5.2014 smekejte přede mnou, já to nakonec našla dřív Eva |
 |
Určení rostliny, 14.5.2014 jo to je poslovensku Eva |
 |
Určení rostliny, 14.5.2014 Už to vím, už jsem tu kytičku našla a jmenuje se Limnantes Douglasii, po česku Mokřadka Douglasova, nebo Zrcadlovka Eva |
 |
Určení rostliny, 14.5.2014 ale jak se tak větina jmenuje? |
 |
Určení rostliny, 14.5.2014  určení rostliny |
 |
|
 |
Určení rostliny, 14.5.2014  Znaté tu to rostlinu co mi roste na zahradě? |
 |
Mandevila, 5.3.2011 Dobrý den,
můžete mi někdo poradit čím přihnojovat Mandevilu a jak často, děkuji |
 |
Neznámá rostlina, 2.8.2010 Má jí vysazenou cleoročně a letos prý dost pršelo, tak narostla taková nádherná. Jinak tato rosltina roste V Kanadě a severní Americe volně v přírodě. |
 |
Incarvileea - dvojostice, 11.7.2010 Také mám na zahradě dvoostici, loni krásně kvetla, ale letos nekvete. Listy má veliké, ale květ nikde. Jak jí mám donutit ke kvetení??? Jo a ze semínek jsem napěstovala malé rostlinky, loni vysazené také zatím nekvetou, ale to je asi normální. l... celý příspěvek > |
 |
Neznámá rostlina, 10.7.2010 Ta krása není z mé zahrady. Tuto fotku jsem dostala od kamarádky z Kanady, ptala se mě jestli nevím co to je za kytku. Myslím, že to opravdu může být Zigadenus. Díky všem za odpovědi |
 |