|
Příspěvky uživatele - 6.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Savo a vícesložkové tablety?, 8.7.2010 nejen že to můžete dávat, ono je to z řady důvodů velmi žádoucí, zejména pokud nenapouštíte vodu z řadu, ale chem. neupravenou vodu např. ze studně. |  | Sousedka klepna, 19.5.2010 Vážení, toto jsou jen hloposti, které Vám i závidím! Kdyby jste měli za plotem jednu báječnou gastronomickou firmu, denně zápach s kuchyně, opilé návštěvníky kurzů válící se po našem plotě a neschválenou udírnu od plotu zhruba půl metru kde udí... celý příspěvek > |  |
|  | Je Summit opylovačem pro Karešovu rannou?, 28.3.2010 Summit není žádná ranná odrůda, v mých podmínkách dozrává koncem června či zač. července, ale neuvědomuji si teď, zda se doba kvetení s Karešovou míjí. Mohu dát vědět za měsíc. |  | Jak je to s tím smáčedlem?, 1.3.2010 Dalsia moznost, ze ionove tenzidy mozu interferovat s nejakou latkou s opacnym nabojom.
No sláva, konečně někdo dokázal vyhmátnout podstatné! Překvapuje mně lehkost, s níž někteří diskutující používají slovo "smáčedlo". Nestačí vědět, že... celý příspěvek > |  | Jak odnaučit přeskakování plotu, 11.2.2010 ahoj,
toto jsme řešili taky strašně dlouho, naše ovce si to vandrovali sem a tam a chytat každý den 15ti hlavé stádo bylo šílený. Obcházely vesnici pěkně po silnicích, požraly sousedům čerstvě zasazenou trávu, udupaly co mohly... Měli jsme 110 cm... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Partner ES 2014, 31.12.2009 Máte někdo zkušenosti s elektrickou pilou Partner ES 2014? Líbí se mi, že je lehká, ale nevím není-li to na úkor funkčnosti. Dana |  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 13.10.2009 předpokládám, že Vaše podrážděná reakce je na můj 3 měsíce starý příspěvek a moc ji nechápu - já přece nezpochybňuji Vaše informace o sladidle na bázi chlorovaného cukru.
Já pouze glosoval, že chlorací cukru lze vyrobit cosi daleko sladšího, zatímco... celý příspěvek > |  | Zaseklý nůž u elektrické sekačky?, 19.8.2009 Dobrý den, dnes se mi to stalo také s tou samou meroxkou z Baumaxu, akorát že 2měs. po záruce-jak jinak. Má to cenu dávat do servisu? Ilík. |  | Rychlá pomoc mých paprik?, 14.8.2009 Snazil jsem se nechemicky, bohuzel neuspesne:(jaky tedy pripravek doporucujete? |  | Zahradní traktor do svahu, 16.7.2009 kouknete se na diskuzi Travní traktor Partner P 200107HRB, ktera je kousek nize, tam jsem se snazil to podrobne popsat. Muj svah je kolem 28%. Jinak uz mam dve videa, jedno z kratkeho svahu 42% a druhe 46%. Nevite nekdo kam je kam je umistit, abych... celý příspěvek > |  |
|  | Praskání plodů, 15.7.2009 K uvedenému problému jsem 20.2. v této diskuzi popsal, jak předcházet tomuto nedostatku. Od začátku tvoření plodu provádím postřik na list přibližně 4% roztokem hořké soli po 14ti denních intervalech do poloviny července. Broskvoń vápním před zimou,... celý příspěvek > |  | Travní traktor Partner P 200107HRB, 8.7.2009 Vsechny vas zdravim!
nekteri, co to tady sleduji diskuze o zahradnich traktorech mozna vedi, ze si tady nekdo koupil Deera pres Ebay. Jsem to tedy ja.
V principu jsem mel jeden problem, ze jsem s trakturkem nikdy nesekal a nevedel jsem, co... celý příspěvek > |  | Rozmetací a sypací vozíky, 22.6.2009 Zakoupil jsem si rozmetací vozík Hecht 270. Bohužel v manuálu není uvedeno množství dávkování na desetimístné stupnici. Nemáte někdo tento vozík, popřípadně nějakou zkušenost? Díky... |  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 17.6.2009 na konci rozkladu jakékoliv bílkoviny jsou amonné ionty...
O hnojení placentami nic nevím (odmyslím-li morbidnost, přijde mně to dost přitažené za vlasy - zkuste si v dnešní hysterické době plné všejakých pandemií vyprosit na jatkách... celý příspěvek > |  | Grilování na žulové desce, 17.4.2009 Ten kámen není impregnován kompletně v celém svém objemu. Napajcovány jsou pouze plochy leštěné, spíš proto, aby do pórů nepronikaly nečistoty zvenčí (bláto, rez, tlející listí, olej, vosk atd atd), které se pak obtížně z kamene dostávají.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|