|
Příspěvky uživatele - 4.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vláknitá řasa, 2.7.2010 To je velmi zajímavý a přesný příspěvek. Na počátku jsem se trochu usmíval nad tím, že nemá smysl pracovat se sofistikovanou metodikou, ale asi jsme se mýlil. Díky, člověk má o čem přemýšlet. |  | Vláknitá řasa, 2.7.2010 Je to opravdu zajímavé, samozřejmě mne jako programového pesimistu napadá, že i mne dostal marketing. Uvidíme jak to bude s vyššími koncentracemi.
Add colorimetrické sady - je to prostě kompromis, nemyslím, že by to bylo "nechemickýma... celý příspěvek > |  |
|  | Savo do jezírka, 2.7.2010 To je klasika, v akvaristice se s tím setkávám méně, ale také.
Znovu a znovu mne fascinuje fakt, že někdo vybuduje jezírko za desítky, nebo i stovky tisíc, investuje do filtru až desetitisícové částky, pyšně se chlubí, jak sofistikovaně je filtrační... celý příspěvek > |  | Savo do jezírka, 1.7.2010 Docela by mne zajímalo , jak se savo "rozpustí".....
Savo obsahuje v podstatě dvě složky - chlornan sodný a hydroxid draselný , chlornan sodný, účinná látka v savu uvolňuje chlor, a z toho následně vzniká za běžné situace Chlorid sodný. To jak... celý příspěvek > |  | Savo do jezírka, 29.6.2010 Asi se v práci nenudíte, předpokládám, že rozmlouvat některým zákazníkům savo je sysifovská práce. Kupodivu i mezi akvaristy najdete jedince, kteří používají Sav také. Argumentem je, že ryby plavou (spokojeně plavou), vždy to komentuji tak,... celý příspěvek > |  | Savo do jezírka, 29.6.2010 Dobrý den pane Hrkale,
jsem zvědavý na Vaše výsledky, v akvárku to funguje dobře. Ale u Vás to bude zkouška ohněm. |  | Zahradní sprcha, 29.6.2010 Děkuji Vám pane inženýre za promptní reakci.
CH.A. |  | Savo do jezírka, 29.6.2010 Savo je skvělá věc... Jen budu trochu šťourající - pokud mám v nádrž hodně řasy, je to vždy způsobené nadměrným přehříváním, ale hlavně vysokým obsahem sloučenin dusíku a fosforu ve vodě. A tak naleji do nádrže savo, protože jezírko je v hlavách... celý příspěvek > |  | Zahradní sprcha, 29.6.2010 Dobrý den, vzadu viditelné větrné kolo je čerpadlo? Také Vaše práce? Pokud ano, napište víc. Díky. |  | Zelená voda, 28.6.2010 řasou si tazatel nepomůže. Jistě máte pravdu, že je dobré udělat rozbor vody - zjistit hladiny sloučenin NO2,NO3 ,a fosforu. Je neštěstí v jezírcích pracovat se savem, jezírko není bazén a jednorázově se vyhubí řasa, ale i užitečné... celý příspěvek > |  |
|  | Zelená voda, 28.6.2010 Máte v jezírku ryby? pokud ano kolik a jak je krmíte? |  | Musí se travní semeno zasypat?, 27.6.2010 Přesně tak, pokud necháte semeno na povrchu a budete pečlivě a často zalévat, vzejde též. Při zalévání ho ale velmi snadno odplavíte a na zaseté ploše vzniknou plochy zcela bez osiva. |  | Kočky v zahradě, 25.6.2010 Je hezké drahý PP, že máte jasno, v čem mám jasno.
Ale zklamu Vás, nějak si nevzpomínám, že bych při pohledu do motorového prostoru různých značek aut někde viděl plstěné povlaky. Navíc kočka není ani tygr, ani serval, aby máchnutím packy... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 24.6.2010 Chápu, že Vás kočky neberou, ale jedno upřesnění - kočky nelikvidují měkké struktury v motoru (nejčastěji kabeláž, plasty a syntetcké hadice), to dělají kuny, je to dokonce vědecky prokázané. Ale předpokládám, že Vy v tom máte jasno. |  | Kočky v zahradě, 24.6.2010 Treponem je celá řada, syfilis je konkrétní označení choroby, psát, že měla kočka "syfla" je hovadina a hloupost.
Je to stejná hloupost, jako kdyby Vám genetik provedl sekvenční analýzu DNA, a vzhledem k tomu, že okolo 8% Vaší DNA má původ v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|