Příspěvky uživatele - 209.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže a ostatní, 6.12.2009 Obsahuje fotku
Přidám foto lilií s růžemi.
Růže, 5.12.2009 Obsahuje fotku
Krásné růže. Eden rose jsem sadila v létě kontejnerovanou, kvetla jednou, těším se až bude větší. Převapila mě Gertrude Jekyll s plaménkem, asi bude dost velká, mám ji mezi velkokvětými, snad je moc nepřeroste. Plaménky mám letos koupené dva a jeden... celý příspěvek >
Růže, 30.11.2009 Obsahuje fotku
Jééééééé tady to rozkvetlo.Gertrude Jakyll mám zasazenou. Leonardo a Rosarium plánuji příští rok.
Růže, 28.11.2009 Obsahuje fotku
Taky se těším na jaro.
Výroba domácího sýra, 24.11.2009
Z kupovaného mléka to jde, ale sýrové hmoty je málo. I plnotučné mléko z obchodu je upravené.Použila jsem 4l a sýra bylo asi 250g. Váš recept je super.
Červená růže jako solitéra, 20.11.2009
Opět upraveno, no hlavně tu zůstaly ty jména růží. Meilland růže mají hypermarkety-hor, Tantaa měli v bau. Problém bude Kordes, jeho výpěstky jsem neviděla, ale jsou stránky nejkrásnější růže.Prodejny jsou blízko Prahy, vyjelo mi to v googlu, když... celý příspěvek >
Červená růže jako solitéra, 19.11.2009
Našla jsem tyhle vonící: Dublin Bay-popínavá, Duftfestival-edelrose(nevím co je to za označení-někdo se ozve)od Meilland, Graf Lennart opět Meilland, Porta Nigra opět Meilland, Papa Meilland, Senator Burda. Z historických je tam Rose de Rescht,... celý příspěvek >
Lilie, 15.11.2009
Já bych je přesadila do nového substrátu a většího květináče.Substrát by měl být propustný, složený z rašeliny, písku,kompostu. Místo rašeliny lze použít kokosové vlákno, které namočíte ve vodě-můžete v ní rozpustit trochu hnojiva NPK.Přezimovat v... celý příspěvek >
Jak ochránit cibulky před hryzci?, 11.11.2009
Ty si musíte vyrobit sama, není to nic složitého, obtočím kýbl, odstřihnu štípačkami, pokud se mi chce zašiji drátem, když se mi nechce, tak ty vyčnívajíci drátky do sebe zaháknu, spodní část zatočím do sebe. Hryzci nesnáší pach cibulí řebčíku(těch... celý příspěvek >
Japonské javory úspěšně rostoucí, 10.11.2009
Japonský javor mi všechny zimy přežil, dorazila ho mírná zima 2007 a následné silé ranní mrazy v květnu toho roku. Všechny výhony omrzly a uschly, měl už skoro 2m. Přežila pouze nízko položená větev a ta teď roste do výšky, z původního širokého keře... celý příspěvek >
Přesazení růží, 8.11.2009
Je stále vhodná doba, dokud nezačne mrznout.
Růže k altánu, 24.10.2009 Obsahuje fotku
Me Issac Pereire opravdu krásně voní a opakuje kvetení, další historickou růži kterou mám je Salet, je to mechovka a voní ještě víc.
Lilie - přesazení, 14.10.2009
Já to tak dělám, zatím OK, částečně měním substrát nad cibulí.Eva
Giant Tree Lily, 14.10.2009
Taky mám lodyhy lilii, některých ještě zelené(orientpety), ale už jsem část přesadila, hlavně asijské(těm už lodyhy odumřely). Lodyhu zkraťte a cibule dejte do jiného květináče nebo na záhon. Na záhoně budou v příštích letech větší a silnější. Nevím... celý příspěvek >
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009
Souhlasím, já si třeba rajčata v zimě nekoupím a salát si udělám se zelí(kapusta).
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika