Příspěvky uživatele - 64.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalifornské žížaly doma, 19.6.2010
Žížaly mám doma od známé, co je měla v kompostu, když před pár lety byla účastníkem onoho slavného letadla. Zápachu se nebojím. Přečeta jsem si docela dost zahraničních materiálů a jsem přesvědčena, že se to při správné technologii dá uhlídat. Ten... celý příspěvek >
Sloupové hrušně, 19.6.2010
Sloupcové jabloně jsou výsledkem náhodné genové mutace, která se potom použila ve šlechtění. U hrušní, pokud vím, zatím nebyla nalezena = neexistují.
Kočky v zahradě, 19.6.2010
Nabídnout jim místo jinde - někde kde to nebude vadit a rušit udělat malé "pískoviště". Dávají přednost sypkým materiálům, v kterých se dobře hrabe.
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
Taky by mě zajímalo jiné řešení než v igelitovém sáčku do popelnice. Zkusím se zeptat sousedů, jestli by to třeba nežraly jejich slepice. Kachny bohužel nemám a asi ani v budoucnu to nebude moc reálné. Kolegyně radí zakopat do země. A vylít ty vařené... celý příspěvek >
Vodní gril, 12.5.2010
Ááá, průměr roštu 39 cm... tak to bude stačit.
Vodní gril, 12.5.2010
Dobrý den. Chceme letos zakoupit nový gril a díky ohlasům v této diskuzi je vodní gril dobrým kandidátem. Je praktické pořídit si další nástavec? Jak velká je plocha roštu? Nejčastěji grilujeme pro 4 - 8 lidí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika