Příspěvky uživatele - 101.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jiřiny a slimáci, 15.6.2010
Dopadla jsem s jiřinami letos stejně jako paní z prvního příspěvku. Tky mi slimáci zlikvidovali všechny afrikány, lilie a ozdobné kopřivy. Sypu Ferramol, sbírám, ale je jich převaha. Lenka
Skalka, 15.6.2010
Myslím, že nejdůležitější je, aby ze skalky nebo jakéhokoliv díla na zahradě měl radost její majitel a nenechal si cokoliv vnutit. I kdyby se vám na skalce líbili trpaslíci, tak si je klidně dejte - já je teda osobně nemusím, ale nikomu... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 15.6.2010
Ze starých půdovek máme udělanou podlahu v altánku, který je zastřešený. Vypadá to moc pěkně. Sousedi z nich mají udělané cestičky mezi záhony, ale každý podzim je uklízí. Já sama bych cihly využila pouze v zastřešených prostorách, jak bylo výše... celý příspěvek >
Brouk v jezírku, 15.6.2010
Nezbývá, než souhlasit Michale! Lenka
Brouk v jezírku, 14.6.2010
Taky zdravím všechny jezírkáře! Je to super, že jsou taky lidi, kteří nechají ve svém jezírku živá zvířátka všeho druhu a nelikvidují je. Když si procházím některé diskuze o tom, kolik kdo dává jaké chemie do vody, kolik má filtrů a UV lamp, tak jsem... celý příspěvek >
Fotogalerie zahradních jezírek, 14.6.2010
Moc hezké Dane i Konvalinko, krásná jezírka.
Barva listů leknínu, 14.6.2010
Nádherné jezírko, gratuluju! My už máme listy zase zelené a včera kvetlo 9 květů. Vloni jsme měli nejvíce 13 květů najednou, taky jsme zapíchli tyčinku s hnojivem Přes zimu byl ve vodě a letos jsme nehnojili a zatím vypadá úžasně. Bohužel nemám foto,... celý příspěvek >
Skalková azalka, 10.6.2010
Dobrý den, také mám na zahradě skalkovou azalku i když ne tak dlouho. Vloni i letos po zimě jsem měla podobný problém-jedna větev byla proschlá, listy hnědé a zvadlé. Tak jsem ostříhala všechno, co se mně nelíbilo a krásně obrostla a kvetla. Já... celý příspěvek >
Jakou UV lampu?, 10.6.2010
My máme jezírko taky celý den na slunci, ale třetina vody je pokryta listy leknínu, plavínu a vachty. Je pravda, že voda není křišťálově čistá, ale do 1 m vidíme rybky. Chtěli jsme vyzkoušet, jestli to bez té chemie půjde a ono to funguje. Někde jsme... celý příspěvek >
Jakou UV lampu?, 9.6.2010
Dobrý den, máme jezírko 15m3,žádnou UV lampu ani filtraci nemáme-necháváme to na přírodě.Ve vodě máme 5 línů zlatých(od loňska asi 25 malinkých nově vylíhlích), 12 ostroretek, 4 lekníny, vodní hyacint, nějaké traviny, kosatce,vachtu trojlistou,... celý příspěvek >
Barva listů leknínu, 3.6.2010
Nepropadat panice! Určitě se jednou dočkáte. Vloni nám kvetly 24.června, tak je ještě čas.
Barva listů leknínu, 1.6.2010
Děkuju, včera jsem je sledovala a zdá se, že už některý list začíná zelenat. Ale co je super, že už leze poupě květu. Myslela jsem, že v této zimě ani nevykvetou.
Barva listů leknínu, 31.5.2010
Dobrý den, vloni jsme si udělali jezírko a máme v něm lekníny. Minulý rok byly listy zelené, ale letos rostou červené. Může to být v závislosti na teplotě? Nebo na pH, minulý rok jsme měli pH vyšší. Děkuji Lenka
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika