Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
T4 K14 vs TZ4 K14, 8.1.2008
Vážený pane Z.D., chtěl jsem pouze poradit jakým způsobem udělat z TK ovladatelný stroj, ne všichni toto řešení znají. Že je pro Vás TK okrajovou záležitostí samozřejmě chápu. Přeji Vám mnoho úspěců ve Vašem snažení a hodně zdraví. S pozdravem... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 8.1.2008
Pane bunny vše jste pochopil správně, až na jednu věc. Berete mé příspěvky jako útok na Vaši osobu a Vaše jednání, ale já své příspěvky píši s vědomím, že je čtou i ostatní a ti snad nežijí někde mimo civilizaci. V podstatě se Vám dá Závidět, že Vám... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 7.1.2008
Pane bunny, nechápu vůbec smysl Vašeho příspěvku, pokud pracujete se strojem o kterém téměř nic nevíte o něčem to svědčí. Na jednu stranu jsem ochoten toto respektovat. Nikomu nevnucuji, aby svůj traktor přestavěl, pouze se zmiňuji o řešení jakě... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 7.1.2008
Vážený pane Dukáte, prosím uvažujte trochu reálně, mám doma (DĚDKA), ktrému je 71 let, až mu dám Váš příspěvek přečíst, tak Vás velmi polituje, neboť nevíte o čem mluvíte. Za ty peníze máte totiž úplně jiný traktor, síla Vám bude s lety ubívat a... celý příspěvek >
kupa novej pily, 4.1.2008
Jen tak na okraj, vybíráte poměrně z výkonných pil, které jsou zároveň i dost těžké. Budete mít na tu pilu nejen peníze, ale i dostatečnou fyzickou sílu? Tato otázka mě napadla náhodně když jsme s kolegou hovořili o tom čím trápíme svá těla. Je to... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 4.1.2008
Motorovou závislostí se rozumí stav, kdy máte vypnutý pohom zadních kol, a náhonová hřídel se otáčí dle otáček motoru, tedy nezávisle na zařazené rychlosti. Používá se při práci se stroji vyžadujícími vyšší otáčky např. rotavátor. Je to takový... celý příspěvek >
Chytáte mne za slovo, montáž serva udělala z TK, konečně traktor, který je obratný a ovladatelný. Pokud si můžete vypůjčit TK v provedení se standartním řízení učińte tak a dáte mi za pravdu. Právě toto provedení řízení bylo často poruchové, dokonce... celý příspěvek >
Kdyby jste jej vlastnil, poznal by jste, že si nevymýšlím a vztekal se jako já, že do bubnu opět teče olej z portálu, toť jedna z lahůdek na TK.
Řezání třešně?, 3.1.2008
Pravda!, pravda!, PRAVDA!
T4 K14 vs TZ4 K14, 3.1.2008
Abych se přiznal, ani jsem si nevšiml, že se jedná právě o Vás, toto fórum určitě nevzniklo proto abychom se na něm vzájemně napadali. Nám snahu poradit jak umím nejlépe a v případě převrácení traktoru jsme už jednou řešili to známé (kdyby), ale po... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 3.1.2008
Bylo myšleno tak, že otočit čtyři kola je méně práce, jak opravovat převrácený malotraktor, nebo zotavovat se z následků úrazu, který při převrácení můžete utrpět. V tomto případě odklady nejsou na místě.
T4 K14 vs TZ4 K14, 2.1.2008
Pak už to udělá nový majitel, který se na vaší chybě poučí!
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 2.1.2008
Tak se nám ty názory tak pěkně sešli, že nezbude jinak, nežli udělat závěrečné resumé. Staří lesáci (lidé, kteří se živí těžbou dřeva), jsou zvyklí používat k broušení pilníky. Dříve brusek bylo jak šafránu, tak dnes funguje takzvaná (síla zvyku).... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 1.1.2008
Nutí mne to reagovat na příspěvek, který preferuje, koupi nové lišty a dvou řetězů. Prosím poraďte mi kde koupím za 1000 Kč lištu 40 cm a dva řetězy... Dříve byli lidé rádi každému pokroku, tak mi je divné, že se dnes někdo brání ulehčení a zpřesnění... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 16.12.2007
Plně souhlasím s tímto názorem, každá sranda něco stojí. To znamená, mám-li pilu, brousím řetěz. Většinou to opravdu nikdo neumí a řekl bych, že v dnešní dobe používat pilník, leda z nouze. Nebo jste někdo viděl brousit nástroje pilníkem. Přestaňte... celý příspěvek >
Další diskuze:  31  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika