|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TK, TZ, MT, Holder prosba, 1.2.2008 Když jsem tady na fóru uvedl, že jsem byl nespokojen s provedením TZ4K 14, za které jsem v roce 95 zaplatil 135 tisíc, byl jsem kýmsi okřiknut, že TK svou konstrukcí vlastně předeběhlo dobu. Tak co vylepšovat, když je tak dokonalé? Nejvíce mi jako... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac 947, 1.2.2008 HQ-357 XP tu bych rád porovnal se SOLO 656, která je trochu lehčí jak vahou, tak financemi, výkonově by to měla být plichta. Nechci prosazovat ani jednu ze značek, ale zajímalo by mne, porovnání výsledku výkonů, kvality a servisu, těchto velice... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac 947, 31.1.2008 S tímto názorem, lze vcelku souhlasit, mediální masáž celého národa pomocí tel. obrazovky má své výsledky. Pro mnoho spoluobčanů byl a je Béda řešením. Bohužel do doby nežli (narazí) a to už je pozdě, viz. rozsáhlá diskuse. Vše dobře funguje díky... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14 vylepšení, 31.1.2008 Koukám pánové, že je snaha trochu ta vaše TK vylepšit. Žádný problém, díly jsou a iniciativě se meze nekladou. Nechal jsem si udělat cenovou nabídku, tak ji předkládám pro vaše posouzení:
servo řízení cca 35 000Kč
díly pro úpravu... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14-F odvod oleje z výfuku, 30.1.2008 Fotka dodat samozřejmě lze, ale nic nevyřeší, tedy podám vysvětlení. Motor naftový dvoutakt, mazání ztrátové pomocí nástřikového pístového čerpadla. Část mazacího oleje stéká do karteru, tam je odsáta zpět pro mazání. Ostatní olej je vyplachován přes... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14-F odvod oleje z výfuku, 29.1.2008 Dvě odvodové trubičky tam opravdu jsou a když si výfuk řádně prohlédnete, zjistíte proč. Pod motorem mám plechovou vanu do které nečistoty zachycuji, když to nedokázal vyřešit Agrostroj. |  | TK, TZ, MT, Holder brzda vlečky, 28.1.2008 Konstrukci brzdy pomocí lanka od pedálu traktoru nedoporučuji, není dost účinná, přes vůle je malý krok klíčů paken brzd. Vyřešil jsem brždění delší pákou ruční brzdy, přímo na oji vlečky. Pokud Vás napadne lepší řešení, rád se poučím, takto chci jen... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14-F, 27.1.2008 Do hliníkového tělesa tlumiče výfuku je namontována trubička, pomocí průběžné matky, trubičkou odchází nespálený olej z mazání motoru. |  | Ořezání ořešáku, 27.1.2008 Nový strom vyrostl na pařezu, no hold jsem měl pět let místo osmi ořešáků, jen sedm. |  | Ořezání ořešáku, 27.1.2008 Velmi se mi osvědčilo omlazení (na pařez), do 5ti letech pěkně plodící nový strom, bez problémů s nezahojenými ranami po řezu, dokonce i lépe plodí. |  |
|  | TZ4 K14 výbrus, 26.1.2008 Píst a kroužky dostanete automaticky při výbrusu např. v brusírně válců Hradec Králové. Máte snad výbrus bez pístu a kroužků, to mi nějak nesedí? |  | TZ4 K14 a příslušenství žačka B., 26.1.2008 Jedná se o protiběžné bezprstové žací ústrojí, využívané hlavně u horských sekaček. Proti klasice je ta výhoda, že se neucpává. |  | Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 22.1.2008 A co Solo 651, máte nějakou zkušenost? |  | malotraktor, 22.1.2008 Jožo, prosím foto na kohoutek1@seznam.cz, vlastním stejný motor. |  | TZ4 K14 motor olej z výfuku, 22.1.2008 Předpokládám, když je motor po výbrusu, že byla pročištěna zpětná trasa oleje z klikové skříně. To jest sítko a hliníkový sběrač nespáleného oleje, který stéká do spodní části klikové skříně. Ostatní olej se buďto spálí, nebo je hnán do výfuku a tam... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|