|
Příspěvky uživatele - 254.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lepidlo proti mravencům, 13.6.2010 to je ale prášek, ne? jak ho aplikujete? na stromě držet nebude, vítr a déšť to dostane dolů
nebo dáte ten lep a do něj insekticid? v tom by držel |  | Invaze mšic, 13.6.2010 doplnění bodů 2+3: jsou i přípravky s nulovou OL, u nich si mohou kočky lízat co chtějí |  |
|  | Okurky - kdy zalévat?, 12.6.2010 ta kapková není drahá, píšu o tom v sekci skleníky, sám jsem byl překvapen jak relativně levně to vyšlo a staví se to jako skládačka plus to má v sobě i filtr, jen na to nacvaknete hadici a otočíte kohoutkem
letos to testuji poprvé, sám jsem... celý příspěvek > |  | Klíšťata zvířecí a lidské, 12.6.2010 proti encef. jsem naočkovaný a osobně doporučuji všem...
až uvidíte, co ta nemoc za pár dní udělá s naprosto zdravým dospělým člověkem tak změníte názor... to vám zaručuji...
zkuste si o tom najít něco na netu, za pár dní po kousnutí je z vás... celý příspěvek > |  | Okurky - kdy zalévat?, 12.6.2010 v horkém létě zalijte okurky pouze jednou týdně a spláčete nad výdělkem... ani náhodou!!! a je jedno jak důkladně...
okurka nemá hluboký kořenový systém; má ho bohatý, leč mělký, dlouhééé výhony pár cm pod povrchem je to hlavní co má |  |
 |
|
|
|