Příspěvky uživatele - 236.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svoz sena, 9.6.2010
to je právě ten problém - plachtu používám teď a jsem už na to líný:-) Jinak je pravda, že z většiny pozemku vezu plachtu z kopce dolu, takže tak hrozné to není, ale jen ty cesty pěšky z kopce do kopce, každý okruh v průměru přes 100m,... celý příspěvek >
Správné řezáni, 8.6.2010
upřímně musím říct, že jsem jen hobby uživatel bez kurzů a papírů, za rok pořežu odhadem max 10m3. Nedokážu si ale představit, že bych po každé ani po každé druhé nádrži přebrušoval (pokud ta nádrž nemá tak 4 litry:-) Samozřejmě že řetěz bere hůř... celý příspěvek >
Svoz sena, 7.6.2010
to ale není louka, to je rozlohou podprůměrný trávník před vchodem do domu:-) 120m2 je 12x10m (např.) z takové plochy není problém trávu odnést v náručí.
Jaký levný křovinořez?, 7.6.2010
p.s. s kosou jsem toho v životě nasekal víc, než s křoviňákem, takže nevylučuji, že lepší výkon s kosou je jen relativní k ubohému výkonu s křoviňákem, kterým seču jen z jedné strany na druhou kvůli řádkování. Viděl jsem ale experty, kteří šli... celý příspěvek >
tak to mohu jednoznačně potvrdit - začátky jsou sice krušné a je třeba nabrat kondici v rámci správných svalových skupin, ale pokud je pěkná rovná louka (to je ale podmínka!!!) s nepřerostlou a nepřeschlou trávou bez "košťálů", krtinců... celý příspěvek >
pokud nejdete po slevách či netbooku:-), pak bych už oželel 1-2k navíc a šel do výkonově ještě lépe posazené HQ - zkuste i jen na prodejně vzít do ruky HQ a Oleo-Mac. Na pohled, na omak i po zavěšení na záda popřípadě při sundavání je rozdíl jasný a... celý příspěvek >
Křovinořez HQ 335 RX, 7.6.2010
Popravdě bych si myslel, že na takto malou plochu se sečením 3x do roka by výkonově stačil i poloviční motor:-) Tento typ mám dva roky a na 1000m2 má člověk hotovo dřív, než se vůbec dostane do tempa:-) Pokud nehraje tolik roli cena, je ale určitě... celý příspěvek >
Svoz sena, 7.6.2010
Velice děkuji za příspěvky. Situaci ohledně louky přesně vystihl PD - chudá horská louka s kamenitým podložím a jde opravdu především o zachování skladby rostlin. Na kusu jsem jeden rok mulčoval (půjčil jsem si mulčovač) a sem tam se kvítek sice... celý příspěvek >
Svoz sena, 7.6.2010
Poohlížím se po řešení k údržbě louky cca 1,5 ha. Zatímco diskusí na téma čím to posekat je poměrně hodně, nenarazil jsem na nic, co by napovědělo, jak se té posečené trávy také zbavit:-) Seno nevyužiji, takže půjde ze stráně, ale otázka je, jak jí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika