|
mé jiřiny, 23.7.2008 s poznanim odrud jsou docela problemy..existuje jich neco pres 10 tisic..tudiz s timto Vam bohuzel neporadim::-( |
 |
Choroba rajčete, 14.7.2008 podle listu se domnivam, ze zde chybi zelezo nebo take vapnik... mozna horcik... je videt nervatura na listech...
Ty listy se krouti pri nerovnomerne zalivce a tez pri velkem slun.svitu... zalezi take na tom jak je odruda citliva..ale to je pomerne... celý příspěvek > |
 |
|
 |
zahradní ibišek, 14.7.2008 ano kvete na letosnich vyhonech, uz nyni by mely byt videt poupata... miluje slunce, a vyzivnou hlinitou pudu... |
 |
pnoucí špenát, 14.7.2008 Dobry den, koupil jsem si rostlinu pnouciho spenatu-alespon tak to tam bylo napsano... nevi nekdo neco vice o teto rostline?moc dekuji za info |
 |
Jacobinia carnea, 11.7.2008  loni jsem si privezl z Chorvatska tuto krásnou rostlinu, konecne vykvetla..a musim rici, ze me udivila mnozstvim poupat... mam z ni radost:-)) |
 |
Rajčata - nádorky po celém kmínku, 10.7.2008 ja mam rajcata venku ve volne pude... nestrikam, soused ma vedle brambory a nastesti se zatim neobjevila... |
 |
mučenka, 9.7.2008 tak je 2.rok po vysevu P.coerulei... a uz tam ma mnoho poupat... tak se moc tesim..zjara byla seriznuta na 1/3...az to vypadalo, že je kaput, ale nakonec se zadarilo:-) |
 |
cuketa kvete, ale neplodí, 9.7.2008 zalezi tez na tom zda mate F1odrudu... ty vytvareji mnohem vice samicich kvetu a tudiz i pak plodu... |
 |
mé jiřiny, 9.7.2008 na slimaky zkuste Vanish, a msice Pirimor, Mospilan, Karate... ty poupata tez mohou nahlodat škvoři... mšice likvidujte hlavně... roznáší virozy... a to je pro jirinky konecna... fleky na listech a tez zakrnelost rostlin... |
 |
Peruánský narcis, 8.7.2008 nyní je jeste prihnojim, aby narostly velky cibule a bude to:-)) |
 |
|
 |
Množení tulipánů, 8.7.2008 ano, kvetou jen ty z vetsi... to deleni je normalni... aspon si je namnozite... vysadi se naprosto stejne i ve stejnou dobu jako ty velke a ony sami narostou... vysazujte je na stejne misto jen jednou za 3-4 roky.. |
 |
dotaz, 8.7.2008  jistěže: miroslav.stefan@email.cz |
 |
Jiřina reaguje na slunce/teplo, 6.7.2008 vysvetluji si to tim, že nektere odrudy jsou na to citlivejsi... stejne tak nektere drive sezehnou mraziky vice a jine skoro vubec.. |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 6.7.2008 Dobrý den, mám prosbu... mám odrůdu Crimson a nevím zda tech mnoho vyhonu co rostlina udelala, zda je mam nejak zastipnout... ci odstranit nektere vyhony..diky |
 |
magi bylinka, 2.7.2008 Helichrysum italicum-smil italský, je to poměrně teplomilná rostlinka... |
 |