|
Želví trus, 21.6.2010 no ja mam skusenosti len s vodnimi zelvami a ked cistim filtre tak asi by som to zrovna nedaval ako hnojivo. Zas na druhej strane tie moje nie su v jazierku ale velkom vivariu a zeru len rastlinnu potravu. Co som si ale vsimol ze ked vycistim... celý příspěvek > |
 |
Hnojenie Horkou solou v dazdivom pocasi, 21.6.2010 Mam dotaz potreboval by som pohnojit Horkou soli Thuje ma to ale vyznam liat pri tomto premenlivom pocasi na rastliny alebo radsej zaliat ku korenom? V podstate ide o to ze dva dni neprsi a potom dva dni ano.
Dakujem |
 |
|
 |
Vzrastle stromy sadenie, 1.6.2010 Zdravim,
my sme v oblasti BA okolie takze tam je dost ilovita zem. No hadam to pomoze. A este sa chcem spytat ta cena je taka co ste kupovali ako som vsade videl Nordmanska jedla okolo 4000 Eur za 4-5m?
Koreanu viem zohnat omnoho lacnejsie len si... celý příspěvek > |
 |
Vzrastle stromy sadenie, 27.5.2010 Dakujem za info. V plane mam pouzit konifernu zeminu co sa predava v Hornbachu Agro CS.
Ten strom je dost velky problem kupit v plastovom kvetniku pretoze je to u nas strasne drahe aj 4000 Eur Nordmanska jedla -4m... U Vas to dokazem kupit zo skolky... celý příspěvek > |
 |
Vzrastle stromy sadenie, 21.5.2010 V zari / septembri / chcem zasadit asi 3ks ihlicnanov. Predstavu mam taku ze sa dovezu v korenovych baloch a teraz potrebujem poradit aby sa uchytili co tam dat do zeme. Jedna sa o Abies - nordmansku jedlu, borovicu asi ciernu a abies koreana. Jedna... celý příspěvek > |
 |
Pinus sylvestris watereri - schnutie, 21.5.2010 Teraz som pozeral dostupnost Rhodovitu je to k dostaniu aj u nas ale skor k borovici doporucuju iny ich vyrobok ECTOVIT- 0,30 kg
Tak som z toho uz mimo co tam vlastne dat. |
 |
Pinus sylvestris watereri - schnutie, 21.5.2010 Dakujem a pouzitie Horke soli by nepomohlo?
Vdaka |
 |